Sociální sítě
Nahoru

Čím doplnily hvězdy filmové scény své róby na Annual Golden Globe Awards?

Italská značka známá především svými šperkařskými kreacemi s nezaměnitelným designem opět zaznamenala úspěch na půdě věnované předávání prestižního ocenění Annual Golden Globe Awards. U příležitosti 73. ročníku svůj styl podtrhly hvězdy filmové scény jako Olivia Wildeová, Patricia Arquetteová a Gerard Butler. Své róby doplnily o šperky, hodinky a doplňky Bulgari.

73rd Annual Golden Globe Awards - ArrivalsOlivia Wildeová rozjasnila svou róbu náhrdelníkem doplněným o karneol a diamanty ve spojení s prstenem z kolekce High Jewellery v růžovém zlatě s rubelitem ve výbrusu kabošon a diamanty a večerní kabelkou Cocktail clutch, provedenou z kůže ještěrky.

GettyImages-504392182Patricia Arquetteová vsadila na nadčasovou kombinaci bílého zlata a diamantů. Její róbu rozzářily náušnice a prsten z kolekce Diva.

GettyImages-504410368Herec Gerard Butler pro tento výjimečný večer zvolil elegantní hodinky Octo s modrým ciferníkem, které vyladil manžetovými knoflíčky Quadrato provedenými ve stříbře, taktéž v odstínu modré barvy.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.