Sociální sítě
Nahoru

Honosný start roku: Tři tipy pro muže

Rok 2016 je váš. Tak si ho užijte na maximum a se vším všudy! Tohle jsou naše tipy, jak se v následujícím roce hýčkat…

1. Budujte svou pevnost

Chcete se cítit skvěle? Tak k tomu potřebujete i skvělé prostředí. Jak jinak ho vytvoříte, než interiérem, kde se budete cítit jako král? K tomu vám zcela jistě dopomůže trůn s motivem lebky z 24karátového zlata za 500 000 dolarů.

gold_skull_chair_3

gold-skull-armchair

2. Nastartujte auto snů

Žhavá novinka z dílny Mercedes-Benz obohatila třídu E o skvost, který perfektně nastartuje nový rok! Nebojte se barev a jděte rovnou do červené… Stylový interiér, jehož dominantou je široký dvojitý displej nejnovější generace, vás lehce přesvědčí o investici roku.

mbe

15C1295_84

3. Probuďte ostatní smysly

Vyzařující mužnost už jen podpořte smyslnou vůní, která díky dokonalému flakónu snadno poslouží i jako interiérový doplněk . John Varvatos Oud je naší top volbou, luxusní vůni blízkého východu podporují dřevité tóny, ale také kůže a tabák…

John-Varvatos-Oud

 

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.