Sociální sítě
Nahoru

Čas měřený elegantně a s diamanty

V aktuálním vydání magazínu Top Class, jehož titulní stranu zkrášluje krásná Miss Nikol Švantnerová, nechybí tradiční materiály o mechanických hodinkách. Redakce se však tentokráte odhodlala zahraniční značky zvučných jmen doplnit modely značek tuzemských. Kromě nezávislé hodinářské scény, kterou zaštiťuje Luděk Seryn nebo ateliér Prokop & Brož, žádá o pozornost na českém trhu také Diamonds International Corporation, tedy DIC, který svou výrobu zadává ve Švýcarsku.

Hodinky_DIC_02A právě partnerství manufaktury Armand Nicolet s tuzemskou značkou Diamonds International Corporation dalo vzniknout hned několik speciálních a limitovaných edic. Velkému úspěchu se těší i varianta Complete Calendar, která těží z opětovné popularity bicoloru, o kterém magazín Top Class několikrát psal. Na trhu jsou však i varianty ocelové. Jejich sportovně elegantní pouzdro tak vzniká z oceli, přičemž může disponovat zlatou i ocelovou vroubkovanou lunetou. Z číselníku, na kterém nechybí diamanty, pak lze odečíst kompletní údaje kalendáře včetně fází Měsíce.

Hodinky_DIC_01Hodinky jsou v nabídce zhruba od 119 000 Kč, přičemž se zlatou lunetou vyjdou na 149 000 Kč. V Praze jsou k dostání v ulici Široká na Starém městě.

Hodinky_DIC_07

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.