Sociální sítě
Nahoru

E-shop Alkohol.cz slaví mimořádný úspěch

Nejoblíbenější český e-shop s výjimečnými destiláty a víny zaznamenal rekordní nárůst prodejů v hodnotě 85%. Jedná se o meziroční srovnání obratu posledního kvartálu roku 2014 a 2015. Za tímto mimořádným úspěchem stojí 3 základní faktory, tvrdí Kateřina Blažková, PR manažer projektu. V prvé řadě je to ucelená a velmi široká nabídka mimořádně kvalitních alkoholických nápojů za naprosto výjimečné ceny. Druhým rozhodujícím faktorem je vysoká informační hodnota e-shopu. Detailní popis každého produktu nemá v konkurenčním srovnání obdoby. Třetím a přesto klíčovým faktorem úspěchu projektu jsou výjimečné služby. Vše začíná vypovídající a jednoduše dostupnou doménou alkohol.cz. Následuje vytříbené grafické provedením e-shopu. Nákup je zcela intuitivní a tudíž velmi pohodlný. Objednávky jsou doručovány za pouhých 90 minut po Praze díky vlastnímu rozvozu, jinak do druhého dne po celé České republice.

Chateau-Montifaud-Louis-Vallet_50YPoslední měsíce roku jsou tradičně poznamenány poptávkou po exkluzivních produktech. Průměrná hodnota objednávky se zvýší o cca 30%. Tradičně největší zájem je o dárková balení starých whisky, rumů a koňaků, z nichž mnohé byly vzhledem ke svému stáří a omezenému počtu kusů k dispozici již pouze na alkohol.cz. Významným trendem posledních dvou let je také vzrůstající zájem o prémiové giny, říká Dominik Berdych, CEO společnosti.

Pozornost klientů se také soustředila na zbrusu nový sortiment tichých a šumivých vín. I tady je nabídka komplementárním doplňkem tradičních destilátů. Výběr se omezuje pouze na výjimečná gastronomická vína a v roce 2016 bude pečlivě doplňován o nové položky ve spolupráci s předními českými someliéry.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.