Sociální sítě
Nahoru

Přivolejte jaro novou vůní…

Jak se střídá počasí, střídají se i nálady a chutě, a samozřejmě i výběr vůní, jejichž broušené flakonky si postavíte na vaši toaletku. I když si ještě nějakou tu chvíli na rozkvetlé stromy a svěží příslib jara počkáme, nabízíme vám už nyní výběr tří jarních highligtů, které exkluzivně zakoupíte v síti parfumerií Sephora, Marionnaud či Douglas.

 

1. SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA MISTERIOSA

Odvážná vůně určená pro seběvědomé ženy si pohrává s nótami divokých ostružin zalitých jiskřivým neroli. V srdci ukrývá eleganci pomerančových květů doplněnou o opulentnost smyslné tuberózy. Elegantní a stylový závěr tvoří sladká černá vanilková pěna okořeněná kapkou pačuli. Oděna stylově do černé, je na první pohled symbolem luxusu a vytříbené elegance, své nositelce propůjčí svůj tajemný žár. Pro ještě lepší ovonění doporučujeme pořídit také parfemované tělové mléko (889 Kč) či sprchový gel (789 Kč).

EDP 100 ml, 2829 Kč

Signorina%20Misteriosa%20-%20Flacon%20and%20Pack

2. CHLOÉ LOVE STORY

Jemně orosená vůně nové love story připomíná výjimečné ráno, kdy on čeká na ni. Vůně květů pomerančovníku, jemně peprná a kořeněná řeřichou, odhaluje svou intenzivní tvář s nástupem květů slivoně. Ještě svěžejší, květinovější a smyslnější než její předchůdkyně, dává vyniknout spontánnosti a nezávislosti své nositelky.

EDT 75 ml, 2450 Kč

gamme_montage

3. YSL BLACK OPIUM

Návyková esence na pomezí temnoty a světla, mysteriózní a přesto otevřená, pulzuje ryzí ženskostí. Vůni otevírají lahodné sladké akordy černého rybízu a šťavnaté hrušky, které se převinou do hořkosti zelenobílé strany mandarinkové slupky a citrusů. Ještě než se stačíte nadechnout, už se pomalu rozvíjí sluneční květinový akord jasmínového čaje a pomerančového květu. Celá kompozice pak stojí na povzbuzujících tónech bílých květů. V závěu doslova vybuchují nóty kávových zrn, které se pojí s krémovým bílým pižmem a světlým dřevem. Vůně, která burácí všemy smysly je určena pro smyslné, živelné ženy.

EDT 90 ml, 2750 Kč

1

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.