Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní kolekce kuchyňského nádobí a náčiní Pohlreich Selection se rozrostla o nové produkty

Váháte, jak a čím si vybavit kuchyň? Odpovědí je speciální kolekce značkového kuchyňského nádobí a náčiní – Pohlreich Selection. Zkušeným i méně zdatným milovníkům vaření dává do rukou dokonalé nástroje, na jejichž kvalitu se mohou bezvýhradně spolehnout a s nimiž zdolají každou gastronomickou výzvu. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na základě svých letitých zkušeností sestavil produktovou řadu, jejíž součástí je vedle vybraných kousků ze sortimentu značek Zwilling, Bamix, Mauviel, Peugeot a Woll  nyní také forma na bagety Emile Henry, struhadla Microplane, hrnce, kastrol a pánev Staub. Pohlreich Selection je dlouhodobým projektem společnosti Potten & Pannen – Staněk a Zdeňka Pohlreicha.

Pohlreich_MicroplaneEmile Henry Baguette Mould Připravte si pravou francouzskou bagetu přímo ve vaší troubě. Keramická forma Emile Henry se skládá z keramického tácu opatřeného třemi prohlubněmi a keramického poklopu s otvory a širokými rukojeťmi pro snadnou manipulaci. Díky prohlubním se jednotlivé díly těsta na bagety nespojí dohromady a důmyslně navržený poklop s otvory zajišťuje potřebnou úroveň vlhkosti a optimální cirkulaci horkého vzduchu, takže upečené bagety jsou krásně křupavé. Všechny výrobky Emile Henry jsou vyráběny ručně, za použití ryze přírodních materiálů – kvalitní burgundské hlíny, písku a vody.

Pohlreich_Staub červený hrnec většíStaub americká grilovací pánev Litinová grilovací pánev Staub je navržena tak, aby do kuchyně vrátila chuť venku připraveného jídla, aniž by bylo zapotřebí přesouvat dovnitř celý gril. Má vystouplé žebrování pro optimální přípravu masa či zeleniny a lze ji použít na jakémkoliv varném zdroji, včetně indukce či trouby. Pánev je možné mýt v myčce.

Staub hrnec ve tvaru dýně Charakteristickou barvou i tvarem je litinový hrnec Staub předurčen k přípravě dýňových specialit, včetně zdravé a chutné dýňové polévky.  Jeho použití v kuchyni je však mnohem všestrannější – skvěle se hodí na dušení, pečení, vaření polévek a jídel z jednoho hrnce. Odolné litinové nepřilnavé hrnce Staub dokonale vedou a udržují teplo. Není nic snazšího, než v nich jídlo připravit a rovnou servírovat. V rámci Pohlreich Selection je k dispozici pouze 101 ks tohoto hrnce, a proto je součástí balení kromě dárku v hodnotě 1 699 Kč i originální certifikát v designu dýně s receptem na dýňový koláč od Zdeňka Pohlreicha.

Staub kulatý hrnec s poklicí Příprava jídel v kulatém litinovém hrnci Staub je velice jednoduchá a výsledek vždy perfektní. Malé hroty pod poklicí zaručují plynulou cirkulaci a vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření, dušení, opékání, pečení i smažení. K jeho dalším výhodám patří schopnost držet teplo, nerozbitnost a možnost servírovat jídlo přímo na stůl. Tento hrnec je vhodný pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce a trouby, a také do myček nádobí. Součástí balení je dárek v hodnotě 1 699 Kč.

Pohlreich_Staub dýňnový hrnec a dýněStaub oválný hrnec s poklicí Smaltovaná litina, ze které je vyroben, je odolná proti korozi i odštípnutí. Je stálobarevná a má excelentní tepelnou vodivost. Malé inovované hroty pod poklicí zaručují plynulou cirkulaci a vytvářející perfektní podmínky pro pomalé vaření, dušení, opékání, pečení a smažení. Zkondenzovaná pára se rovnoměrně vrací zpět do nádoby a připravovaný pokrm je tak automaticky podléván, což zabraňuje jeho vysušování při vaření a pečení. Součástí balení je dárek v hodnotě 1 699 Kč.

Kastrol s litinovou poklicí Staub Hexagon Existuje mnoho důvodů, proč je nádobí Staub unikátní. Patří k nim i mistrovské propojování té nejlepší francouzské tradice a moderních technologií. Dno kastrolu Hexagon má speciální strukturovaný povrch připomínající včelí plástev. V drobných šestiúhelnících se při přípravě jídla zachytává šťáva z masa, takže chuť je pak intenzivnější. Strukturovaný povrch navíc zabraňuje přichycení potravin. Kastrol Hexagon je vhodný na vaření všech druhů potravin a stejně tak skvělý je i na ohřívání již uvařených pokrmů. Kastrol je vyroben z jemné litiny, která je nejlepší pro rovnoměrné rozložení tepla, takže udrží jídlo dlouho teplé. Součástí balení je dárek v hodnotě 1 699 Kč.

Microplane jemné struhadlo s rukojetí Proslulé struhadlo Microplane je nezbytnou součástí všech profesionálních, ale i domácích kuchyní především díky své nepřekonatelné ostrosti a snadnému používání. Struhadlo, jehož tvar je inspirován rašplí na opracování dřeva, je ideální pro nastrouhání tvrdých sýrů, tvrdého koření, kůry citrusových plodů, ale i česneku či zázvoru. Extrémní dlouhotrvající ostrost je dána patentovanou technologií fotoleptání. Ostří z nerezové chirurgické oceli je vyrobeno v USA.

Microplane čtyřstranné struhadlo Klasické struhadlo vyšperkované k dokonalosti. Má pevnou nerezovou kostru, tělo z odolného černého plastu a 4 nejoblíbenější struhadla (jemné struhadlo, struhadlo na tenké proužky, ultrahrubé a plátkovací struhadlo) z chirurgické oceli upravené patentovanou technologií fotoleptání pro extrémní dlouhotrvající ostrost. Ergonomická rukojeť s měkkým úchopem usnadňuje manipulaci a pro větší stabilitu a ochranu pracovní plochy před poškrábáním má výrobek protiskluzovou úpravu. Struhadlo je omyvatelné v myčce nádobí, pro usnadnění ručního mytí je jemné struhadlo odnímatelné.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.