Sociální sítě
Nahoru

ALCHYMIST LUXURY GROUP ZÍSKALA OCENĚNÍ OD PRESTIŽNÍCH CESTOVATELSKÝCH PORTÁLŮ

Sezóna vyhlašování cen je zde. Dvě z nejvýznamnějších internetových stránek o cestování Tripadvisor a Condé Nast Traveler zveřejnily své seznamy hotelů oceněných pro rok 2015. Hotely Alchymist Luxury Group získaly letos ocenění v několika kategoriích a potvrdily tak svou pověst založenou na vynikajícím servisu a neopakovatelné atmosféře.

# 101 - Alchymist Suite - Living room (2)Žebříček „Traveler‘s choice“ cestovatelského portálu Tripadvisor se skládá z hodnocení jak redaktorů Tripadvisoru, tak jeho uživatelů a samotných hostů jednotlivých hotelů. Časopis Condé Nast Traveler zveřejnil seznam “ Reader´s Choice Awards „. Výroční 28. ankety se letos zúčastnilo více než 128.000 cestovatelů, což je nejvíce v její historii. Hodnocení ankety vyústilo v exkluzivní seznam 100 nejlepších hotelů ve světě. Alchymist Luxury Group získala opět několik ocenění, a to jak na národní, tak i mezinárodní úrovni.

The Alchymist Grand Hotel and Spa:

Číslo 1 v žebříčku „Top 25 hotels in the Czech Republic“ – Tripadvisor

Číslo 2 v žebříčku „Top luxury hotels in the Czech Republic“ – Tripadvisor

Číslo 17 v žebříčku „Top 25 Hotels in Europe“- Tripadvisor

Číslo 9 v žebříčku „Best hotel in Central Europe“ – Condé Nast Traveler

# 101 Alchymist Suite - Bathroom (1)Alchymist Grand Hotel & Spa se nachází několik kroků od Pražského hradu a Karlova mostu, v jedné z malebných uliček Malé Strany a skládá se ze čtyř měšťanských domů. Nejstarší z nich, dům „U Ježíška“, prošel v průběhu let mnoha úpravami, až zde v roce 2006 vznikl 5 hvězdičkový boutique hotel, jež snoubí barokní noblesu s renesančními prvky.

La Ballerina Hotel:

Číslo 3 v žebříčku „Top 25 hotels in the Czech Republic“ – Tripadvisor

1397Hotel La Ballerina, nacházející se pouhých pár kroků od pražského Tančícího domu, nabízí svým hostům maximální komfort a služby na prvotřídní úrovni. V hotelu La Ballerina naleznou klid a pohodlí jak nároční hosté, jenž přijeli do Prahy za obchodem, tak i turisté, kteří si potrpí na luxusní a jedinečné ubytování. Vybavením a službami se hotel neliší od svých sesterských hotelů, nicméně jeho koncept více vyznává klasický urbanistický styl, který se odráží zejména v přítomných moderních technologiích.

1461

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.