Sociální sítě
Nahoru

KOLEKCE BOGNER MAN JARO/LÉTO 2016

Toto léto se Bogner Man vydává na cestu po jihu Francie, navštěvuje festival v Cannes, Antibes, Monako a Côte Bleue. Sofistikovaná atmosféra Francouzské riviery a sportovní duch závodu Formule 1 „Grand Prix de Monaco“, zanechává na kolekci své stopy. 02_BOGNER_MAN_162_HIRES„Chic aktivní oblečení“ je zpráva, kterou Bogner Man vysílá. Lehké tkaniny, světlé barvy a oblečení s měkkým povrchem – nejčastěji bez podšívky – naplňuje kolekci výrazem „lehkosti bytí“. Dvě slova, která nejlépe vystihují kolekci Bogner Man jsou „ležérní luxus“. Návrhářský tým vylepšuje módní kolekci s ambicí nabídnout nejvyšší kvalitu se zaměřením na štíhlé siluety. 08_BOGNER_MAN_162_HIRESBarvy:

Antibes: námořnická, indigo, azurová modrá, limetka

Monaco: black stone, mango, sorbet pistácie

Cannes: atlantik modrá, kámen, červená švestka, starorůžová

Côte Bleue: šarlatová, nebesky modrá, bílá, šedá, meruňková 09_BOGNER_MAN_162_HIRESPéřové sportovní kabáty, vyrobené ze 100% vlny, tvoří ideální cestovní variantu pro muže – snadno se udržují, jsou skladné a vynikají sportovním, ležérním nádechem. Materiály a textury hrají klíčovou roli a vnášejí do oblečení moderní dotek. Neformální bundy vyrobené například z nappa kůže nebo lehké bavlněné látky jsou jednou z možností pro muže, kteří mají rádi sportovní eleganci. Košile mají potisk nebo texturu, svetry jsou vyrobeny ze směsice plátna, hedvábí a bavlny, piké polokošile doplňují kolekci. 10_BOGNER_MAN_162_HIRESKlíčovými outfity jsou černá kožená bunda v kombinaci s šedým tričkem z bavlny a bílé kalhoty ze lnu a bavlny, bavlněné šortky v kombinaci s žakárovým svetrem v ladících barvách, tenké nylonové sako, stejně jako denim košile s drobnými vzory, sladěné s bavlněnými kalhoty z tlumené textury, a v neposlední řadě, svetr s zig-zag vzorem v kombinaci s úzkými kalhotami ve vlněném glencheck bavlně. 07_BOGNER_MAN_162_HIRES

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.