Sociální sítě
Nahoru

FIORANGELO – botičky z dílny italských obuvníků

Lehká, svěží, elegantní a jednoduchá. Taková je italská móda, která si podmanila celý svět. Značka FIORANGELO posunula povědomí o italské kvalitě ještě dál. Smyslem pro detail, nápaditostí a hlavně uměním podtrhnout ženskou krásu se stala módní ikonou v pravém smyslu slova. S ruční výrobou dámských bot začali designéři značky FIORANGELO už v roce 1976 a důraz byl už od začátku kladen na vysokou kvalitu materiálu i provedení. Dnes, téměř o čtyřicet let později, najdete v sortimentu této značky už i pánské boty a také kabelky, pásky a další doplňky z kůže prvotřídní kvality. Na každém jednotlivém produktu si můžete všimnout precizního provedení, které nelze u italských botiček FIORANGELO přehlédnout.

Fiorangelo_DMOC_11080CZKKrajky, výrazné detaily, nápadité vzory i originálně zdobené podpatky (ve tvaru smyslné růže či filmu) – i takové můžou být boty, které i ten nejvšednější outfit promění v módní zážitek. S botami FIORANGELO nebudete zkrátka nikdy splývat s davem. Ať už budete vybírat mezi lodičkami, vysokými zdobenými kozačkami anebo pohodlnými botami do města, všechny vám dodají vyjímečnost a podtrhnou vaši ženskost. A pokud si s botami odnesete i kabelku ve stejném designu, uděláte si dvojnásobnou radost.

Fiorangelo_DMOC_8790CZK_BlueMuži ocení především kvalitu ručně šitých bot a design s italským šmrncem. FIORANGELO je spojení jedinečné originality a té nejvyšší kvality, přičemž v ČR jsou v prodeji pouze v butiku FIORANGELO v přízemí Domu módy.

Fiorangelo_DMOC_6690CZK

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.