Sociální sítě
Nahoru

Tři zlaté skvosty v péči o pleť

Některé péče jsou výjimečnější než jiné, některé stojí za to vyzkoušet… Přinášíme vám tipy na tři exkluzivní novinky…

BLYŠTIVÝ ZÁZRAK

Unikátní Radiance Collection, pomáhá pleť opět rozzářit a obnovit její mladistvý jas. Účinné látky spolu s vzácnými zlatými komponenty dovedou až neuvěřitelně regenerovat a zdokonalit nejen texturu, ale i barvu lidské pokožky. Udělejte přítrž nezdravé zimné barvě obličeje a vsaďte na jedničku na trhu.

13 190 Kč, Cellular Radiance Perfecting Pure Gold, La Prairie

4b

STOP STÁRNUTÍ

Pro momenty, kdy pleť touží po péči a komfortu více než kdy jindy, Chanel vytvořil vysoce rafinovaný produkt, který spojuje know-how s biotechnologickým výzkumem. Anti-ageingová péče cílí na tři základní vlastnosti: regeneraci, obnovu a ochranu. Výsledkem je jasná stopka všem příznakům stárnutí a spuštění obnovujícího procesu pleti.

13 740 Kč, Sublimage L’Extrait, Chanel

3

OLEJ NEBO GEL?

Péče s oleo-texturou, oživuje myšlenku sublimace látek. Unikátní složení, které vypadá jako olej, ale olejem není, nabízí extrémně vysoké zastoupení zvláčňujícíh látek v transparentní, zářivé, na dotek jemné gelové formuli. Hned po první aplikaci posílí ochrannou bariéru pokožky a celkově zlepšuje pružnost a jemnost.

8950 Kč, Absolue L’Extrait Ultimate Essence, Lancome

2

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.