Sociální sítě
Nahoru

DIC resort v Dubaji: Nový domov a investice v jednom

Na nový luxusní hotelový a residenční komplex v ceně pěti miliard korun na umělém ostrově Al Marjan ve Spojených arabských emirátech jsme vás již upozornili. V čele tohoto velkého projektu, který vyroste v jedné z nejžádanějších lokalit Blízkého východu během příštích dvou let, stojí český obchodník s diamanty Luboš Říha. Komplex navíc vzniká pod taktovkou proslulého architekta celebrit Tonyho Ashaie, z jehož pera pocházejí také domy v Beverly Hills či rezidence slavných, jako jsou například Britney Spears nebo David Beckham. Nabízené apartmány budou navíc splňovat kritéria tzv. bytů dlouhověkosti opatřených technologií Hypoxico, poskytující vysokohorské prostředí v domácích podmínkách. Více si přečetete v našem posledním článku.

05

V showroomu DIC v ulici Široká 15 v Praze máte možnost vidět celý model resortu ve velikosti 1,20m x 1,20m

Vybraná lokalita Rás al-Chajma se nachází jen 45 minut cesty od Dubaje a svým budoucím majitelům a investorům nabídne doposud nedotčené pláže, krystalicky čisté moře i jedinečnou přírodní scenérií. To potvrzuje také ocenění tohoto místa jako „nejatraktivnějšího místa Blízkého východu“, kde se dlouhodobá obsazenost hotelů v oblasti pohybuje průměrně okolo 76 %.

Luboš Říha při podpisu smlouvy s Abdullahem Al Abdoolim, generálním manažerem Al Marjan

„Přestože stavba komplexu započala teprve nedávno, již teď jsou jednotlivé apartmány k prodeji. Prozatím jsou nabízeny za nižší ceny, ty ovšem v průběhu stavby prudce porostou, jakmile bude vybrán správce celého komplexu. Prodáváme v Česku a začínáme i ve zbytku světa, za dva měsíce máme prodáno cca 25 apartmánů v ČR, což je vynikající výsledek. Máme připravenou prodejní kampaň projektu do zahraničí, se kterou začneme po výběru hotelového operátora,“ vysvětluje plány Luboš Říha, developer projektu DIC RESORT a majitel společnosti Diamonds International Corporation.

Hotelový bazén bude určený nejen hostům, ale i rezidentům, kteří se automaticky stanou členy hotelového klubu

Pokud tedy máte zájem o investici za stále ještě zvýhodněných podmínek, domluvte si informační schůzku v DIC showroomu v Široké 15 v Praze. Vybírat můžete  ze tří možností investice. Buď zakoupíte apartmán a poskytnete jej k celoročnímu pronájmu s výnosem 8–10 % ročně, s příležitostí vlastního využívání po dobu 14 dnů

v roce. Nebo v apartmánu budete celoročně pobývat a využívat veškerého komfortu v rezortu. Poslední variantou je pak kombinace těchto dvou možností v podobě krátkodobých pronájmů v čase, kdy sám majitel nebude apartmán využívat.

Kontakt: www.dicresort.com/cs

 

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.