Sociální sítě
Nahoru

Mistrovství ČR družstev na FSG simulátorech

Už za pár dní vyzve loňský vítěz Mistrovství ČR na FSG simulátorech i své protivníky k boji. Jedná se o jeden z nejúspěšnějších českých golfových klubů – Golf Club Erpet, který už za své působení od roku 1994 vychoval mnoho mladých talentů a nadějí České republiky. Nejsou ale jediným úspěšným týmem celé republiky a tak, pokud máte zájem a odvahu, přijďte se jim sami postavit. Stačí vám jen dát dohromady družstvo tvořené 4 hráči, přičemž postavit můžete i B týmy, kdy v každém týmu může hrát i jeden profesionální hráč.

DSC_0033 (2)Mistrovství České republiky družstev na FSG simulátorech se bude konat od 19. do 21. února od 9:00 právě na půdě loňského vítěze. Kvalifikovat se týmy budou na rány, kdy nejlepších 8 týmů s nejnižším počtem ran celého týmu postoupí dále, a následovat bude vyřazovací část systémem pavouka. Vítěz pak kromě uznání mistra republiky v družstvech a medailí získá i putovní pohár. Sebou si jako každý rok družstva přivezou dobrou náladu a hlavně chuť si zahrát. Takže nezbývá než jim popřát hodně štěstí.

DSC_0026Pokud s vámi přijede i rodina či kamarádi, čeká na vás v Erpet Golf Clubu  kromě sledování golfu i jiné vyžití. V případě, že si sebou vezmou tenisky, trikot a vybavení, mohou si zahrát tenis, squash či ping pong. Mohou se také nechat o sebe pečovat v kadeřnickém studiu či dopřát něco dobrého z menu v klubové restauraci.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.