Sociální sítě
Nahoru

PESTRÁ NABÍDKA NOVINEK NA HOLIDAY WORLD 2016

Již tento čtvrtek 18. února 2016 se otevřou brány areálu Výstaviště Praha Holešovice. Zde do 21. února bude probíhat jubilejní 25. ročník veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD. Longmen GrommeChybět nebude mnoho novinek a zajímavostí z tuzemských i zahraničních regionů. Čeká na vás pestrý doprovodný program, zajímavé nabídky individuálních dovolených a zájezdů, přehlídka cestovatelských filmů, autogramiády a výstavy cestovatelských fotografií WorldFilm či Expediční kamera. Slavnostně se představí i exotická Čína, která se stala čestným hostem letošního veletrhu HOLIDAY WORLD. Fenghuang Dorf (1)Tajuplná Čína, nejlidnatější místo s bohatou a dlouholetou historií. Pokud chcete tuto zemi objevovat, musíte ji začít vnímat všemi smysly. Za obdiv stojí nejen nížiny, pouště a řeky, ale také hory, ostrovy, zátoky či moře. Partnerství je výsledkem jednání mezi čínským tourist boardem (CNTO), CzechTourismem a Inchebou Expo Praha. Ať už se jedná o přírodní památky nebo hodnoty vytvořené lidmi, Čína jich nabízí nespočet a vy se můžete letos těšit na pestrou škálu nabídek, která je pro vás připravena na veletrhu HOLIDAY WORLD. 120-1Veletrh patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější a nejprestižnější událost cestovního ruchu ve střední Evropě, a to jak pro odborníky, tak i širokou veřejnost. TeeREGION WORLD pak slouží k prezentaci tuzemských regionů či slovenských regionů. Těšit se můžete i na 10. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL. Svou účast na slavnostním zahájení HOLIDAY WORLD 2016 přislíbila ministryně pro místní rozvoj ČR Karla Šlechtová, generální ředitelka CzechTourism Monika Palatková a generální ředitel pořadatelské společnosti Incheba Expo Praha Alexander Rozin. P12-13-1-40976

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.