Sociální sítě
Nahoru

Prague Marriott Hotel představuje nově zrekonstruované pokoje

Moderní design a poptávka po nových technologiích, to jsou trendy, které v současnosti stále více charakterizují potřeby a očekávání hostů. Právě to se stalo hlavním impulsem k zásadní změně, kterou Prague Marriott Hotel v uplynulých bezmála pěti měsících prodělal. Prague 011Všech 293 pokojů prošlo kompletní rekonstrukcí a jejich nová podoba je citlivou kombinací moderních trendů a jednoduchosti. Přírodně laděné barvy jsou hlavním prostředkem k tomu, aby se hosté v nových pokojích cítili opravdu pohodlně. “Travel Brilliantly” – to je nová filozofie společnosti Marriott, jejíž podstatou je nabídnout hostům prostředí, které bude ideální kombinací nejen pro jejich obchodní jednání, ale zároveň i místem odpočinku a relaxace. Prague 008Kromě zcela nového designu byly do všech pokojů instalovány LCD Full HD televizory, k dispozici jsou přípojky USB a Prague Marriott Hotel nezapomněl ani na stále se zvyšující počet hostů ze zámoří, kterým jistě udělají radost americké verze elektrických zásuvek. Prague 003Součástí zrekonstruovaných pokojů jsou i nově pojaté výtvarné dekorace s motivy hlavních pražských dominant, díky nimž hosté snadno rozpoznají místo svého pobytu a které tak velmi jednoduchým, ale účinným způsobem potlačují uniformitu, která bývá pro mezinárodní hotelové řetězce charakteristická. Prague Marriott Hotel se nachází v historickém centru města, jen pár minut chůze od Staroměstkého náměstí a dalších pamětihodností zapsaných na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.