Sociální sítě
Nahoru

Prestige Models Polo Team vyhrál 3. ročník Czech Snow Polo Masters 2016!

Špindlerův Mlýn na několik dní ovládlo koňské polo. Přímo pod jedním z nejoblíbenějších svahů České republiky, Svatém Petru, se v pátek a v sobotu 5. až 6. 2. 2016 odehrál již třetí ročník Czech Snow Polo Masters 2016! Na prestižní turnaj královského sportu se slétli hráči z celého světa. Zastoupena byla například Anglie, Saudská Arábie, Dánsko i Polsko. CSPM 2016 (16)Titul si po napínavém souboji odnesl Polo Team Prestige Models, který vedl zkušený hráč póla John Bunn z Anglie. Tým Prestige Models současně nese název exkluzivního organizátora turnaje, který měl celou akci pod svojí taktovkou. CSPM 2016 (44)_1. Misto Prestige Models Polo TeamPořadatelem celé akce je pak Gill Polo Club v čele s Naveedem Gillem, který je považován za zakladatele koňského póla v České republice. CSPM 2016 (18)Špindlerův Mlýn ožil také večerním VIP programem. CSPM 2016 (6)To pravé zimní počasí plné slunečních paprsků si diváci i hráči mohli vychutnat oba dny. Na sněžném poli se utkal vítězný tým Prestige Models, tým Ski Areál Špindlerův Mlýn (obsadil 2. místo v turnaji) a tým Elan (obsadil 3. místo v turnaji). Nejvíce gólů v turnaji dal John Bunn, za což obdržel speciální trofej. CSPM 2016 (22)_Spacek M_Boho J_Gill NLuxusní prostředí Špindlerova mlýna kromě samotných hráčů přivítalo také úspěšné podnikatele, ředitele prestižních firem, ale i slavné osobnosti. CSPM 2016 (49)_Jitka BohoModerování se zhostila oblíbená Lenka Vacvalová, VIP večery pak provázela čerstvá maminka Jitka Boho. CSPM 2016 (26)Oba galavečery byla pak pro VIP hosty připravena přehlídka exkluzivních modelů návrhářky Miriam Janásové, pánských obleků Uomo Napoletano a luxusního spodního prádla od české značky Werso. CSPM 2016 (30)Originální outfity předvedla například známá modelka Dominika Mesárošová, „český ken“ Robert Paulat a finalisti prestižní soutěže krásy Look Bella v čele s vítězkou Markétou Konopáskovou a vítězem Kristianem Szekeresem. CSPM 2016 (33)Produkční a modelingová agentura Prestige Models se dále zabývá organizací eventů, mezinárodních kongresů, módních přehlídek, společenských programů či promo akcí. Mimo jiné je také pořadatelem prestižní soutěže krásy Look Bella, jejíž vítězky jsou celosvětově úspěšné. CSPM 2016 (36)Na finalisty letošního ročníku se můžete zajisté těšit v příštím roce, tedy na Czech Snow Polo Masters 2017 ve Špindlerově Mlýně. CSPM 2016 (51)

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.