Sociální sítě
Nahoru

Rosie Huntington-Whiteley je novou ambasadorkou doplňků BVLGARI

Bulgari s pýchou dává na vědomí, že krásná a talentovaná herečka a modelka Rosie Huntington-Whiteley se stala novou ambasadorkou kabelek a brýlí BVLGARI. Rosie se chopila nové role velmi zodpovědně a účastnila se prezentace podzimní a zimní kolekce doplňků v milánském hotelu Bulgari, a to spolu s dalšími známými osobnostmi jako Princess Lilly de Wittgenstein, Dee Hsu, Isabella Ferrari, Caroline Vreeland, Candela Novembre, Francesco Missoni, Tina Leung, Giampaolo Sgura.

Nová kolekce se nese v duchu linií Serpenti a Bvlgari Bvlgari a opět nezapře inspiraci šperkovými kolekcemi. Barevná provedení odrážejí paletu pestrých kamenů tolik typických pro značku Bulgari, jež propůjčují modelům z luxusních materiálů neobyčejný šmrnc.

Bulgari - Dinner And After Party - Milan Fashion Week FW16Britská modelka a herečka se zapsala do povědomí už ve svých 16 letech. Zanedlouho začala spolupracovat s nejváženějšími módními domy po celém světě. Často se řadí mezi nejkrásnější ženy světa, je však vnímána i jako velmi talentovaná herečka. Po svém debutu ve filmu Transformers: Dark of the Moon si ji diváci mohou vybavit z filmu Mad Max: Fury Road, kde ztvárnila roli Splendid Angharad.

Bulgari - Dinner And After Party - Milan Fashion Week FW16Je pro mne velkou ctí, že jsem byla jmenována do role ambasadorky doplňků značky Bulgari. Líbí se mi její historické bohatství a oddanost italské zručnosti a historii. Ať už mám na sobě jedny z úchvatných hodinek, oslnivé náušnice, nebo krásnou kabelku, cítím, jako kdyby vždy přidaly půvab a eleganci jakémukoliv outfitu, který zrovna nosím. Jsem nadšená, že své jméno mohu spojit se značkou tak inspirativní, jako je právě Bulgari,“ dodává.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.