Sociální sítě
Nahoru

Jitka Schneiderová doplnila svou róbu o šperky a večerní kabelku BVLGARI u příležitosti předávání cen Český lev

Včera, v sobotu 5. března 2016 došlo v pražském Rudolfinu k předávání cen 23. ročníku Český lev. Mezi přítomnými hosty byla i herečka Jitka Schneiderová nominovaná na cenu za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli za snímek Ztraceni v Mnichově, která doplnila svou večerní róbu od Ivany Mentlové o šperky a večerní kabelku značky Bulgari.

Jitka SchneiderováTalentovaná herečka pro tento výjimečný večer zvolila nepřehlédnutelný High Jewellery náhrdelník v bílém zlatě zdobený diamanty a perletí spolu s prstenem z kolekce B.zero1 a náušnicemi Corona provedenými rovněž z bílého zlata s diamanty. Celý model podtrhla večerní kabelkou Bulgari cocktail clutch s motivem ikonického hada Serpenti.

Ceny České filmové a televizní akademie jsou udělovány od roku 1993. Tento rok filmy soutěžily celkem v 15 kategoriích, novinkou bylo také udílení cen za televizní tvorbu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.