Sociální sítě
Nahoru

NAUČTE SE VAŘIT S ODBORNÍKY

Vaříte dobře, a přesto je stále co zlepšovat? Milujete ten pocit, když jste pánem vlastní kuchyně? Pak už je jen krůček k tomu stát se opravdovým mistrem. Samouctvím se ale daleko nedostanete, proto to chce se obrátit na odborníky na slovo vzaté. V pražských kuchařských institutech Chefparade si tedy raději zaplaťte školu vaření dle vaší libosti. DSC_8309V nabídce najdete oblí- bené stálice — kurzy asijské či evropské kuchyně, lekce, jak správně připravit steaky a masa či japonské sushi, ale i cukrářské specialitky, jako jsou pralinky. K dispozici vám bude více než 15 renomovaných šéfkuchařů a téměř dvě desítky zajímavých kurzů.

DSC_8449

Novinkou je například Kurz o Provensálské kuchyni, ve kterém vás znalec a milovník francouzského jídla kuchař Michal Suchánek provede taji delikates pocházejících z oblasti Provence. Naučíte se připravovat například Toasty savec la sauce Rouille á la tomate neboli toasty s omáčkou Rouille s rajčaty, grilované jehněčí kotletky Les cotes d‘ agneaux grillées, plátkované brambory pečené v troubě a mnoho dalšího. Propadli jste naopak Řecku? Pak navštivte nový kurz řecké kuchyně, který je založený na čerstvých surovinách, zelenině, bylinkách a jednoduchosti. Stanete se tak mistry v připravování plněných vinných listů Dolmades nebo smažených masových koulí plněných fetou a cibulí pod dohledem šéfkuchaře Gabriela Brincka, který pro vás sestavil menu z těch nejlepších jídel řecké a kyperské kuchyně. Masožravci si zase přijdou na své v kurzech, kde hlavní roli hraje kuřecí maso nebo jehněčí specialitky. Ceny jednotlivých kurzů se pohybují od 1 590 Kč.

Kontakt: Chefparade, Jeronýmova 7, Praha 3, Tel.: +420 730 155 087, www.chefparade.cz

DSC_8337

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.