Sociální sítě
Nahoru

Dvakrát bydlení plné luxusu v centru Prahy

Hledáte kvalitní rezidenční nemovitost v atraktivní lokalitě Prahy s nádherným výhledem? Společnost SATPO nabízí hned dva nové projekty, které přináší ty nejvyšší standardy, nadčasovou a vzdušnou architekturu a hlavně ochranu vašeho soukromí.

Rezidence_Sacre_Coeur_1Pro milovníky loftů a dech beroucích výhledů

Originální bydlení, úžasné výhledy, nadčasová a vzdušná architektura – to vše dokonale splňuje rezidenční bydlení v Rezidenci Sacre Coeur2. Dvoupatrové lofty, apartmány nebo penthousy svou kvalitou provedení dosahují nejvyšších světových standardů. Mezonetové lofty představují zhmotnění prostorové svobody s velkým důrazem na ochranu soukromí. Rozlehlý obývací pokoj má světlou výškou přes 5 metrů, zatímco ložnice jsou umístěny v klidové zóně vnitřního atria budovy. U vstupu do budovy je situovaná nonstop recepce s majordomem, na kterého se lze kdykoliv obrátit s žádostí o zajištění běžných nákupů, pohlídání dětí či vyvenčení čtyřnohých miláčků. Dech beroucí výhledy na panorama Prahy jsou už jen třešničkou na dortu.

Rezidence_Sacre_Coeur_2

Bydlení snů pod Petřínem

Považujete vysoký standard, bezpečnost a nepřetržité služby recepce za důležitá kritéria při výběru nového bydlení? Vaše očekávání v tom případě splní nová generace rezidenčního bydlení Vitality Rezidence. Svou atraktivní polohou, dispozičním uspořádáním a nabízenými službami představuje komfortní bydlení pro dlouhý a bohatý život. Účelně navržené byty 1+kk až 3+kk s balkonem, terasou či předzahrádkou nabízí úžasné výhledy na historické centrum Prahy. Kromě celé řady volnočasových a společenských aktivit včetně fitness programů nabízí Vitality Rezidence i klubový lounge s krbem, společenský sál, nepřetržitou domácí zdravotní péči a asistenční služby. Bydlení v oblíbené čtvrti pod pražským Petřínem splní i ty nejvyšší nároky.

Vitality_Rezidence_2Vitality_Rezidence_1

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.