Sociální sítě
Nahoru

Edox se stává prémiovým partnerem týmu F1 Sauber

Tým Formule 1 Sauber s potěšením představuje značku Edox jako prémiového partnera pro Mistrovství světa Formule 1 2016. Švýcarský výrobce hodinek spojuje technický pokrok s více než 130 lety švýcarské hodinářské tradice. Je navíc jedním z nejrychleji rostoucích švýcarských výrobců luxusních hodinek, kteří se věnují zejména motorismu a vodním sportům, přičemž současně nabízí i širokou škálu hodinek pro milovníky elegantních modelů.

EDOX-y-Sauber-3Pro svět Formule 1 vzniknei několik speciálních limitovaných edic, z nichž první byla odhalena na veletrhu BaselWorld, který včera po týdnu uzavřel své brány. Do České republiky by se měly dostat však už v polovině roku. O jejich dostupnosti budeme samozřejmě inforomovat.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.