Sociální sítě
Nahoru

Carollinum otevřelo první butik Patek Philippe ve střední Evropě

Společnost Patek Philippe, nezávislá rodinná hodinářská manufaktura z Ženevy, má nově v Praze značkovou prodejnu. Příznivci a sběratelé značky Patek Philippe se tak nyní budou moci setkat s ojedinělými modely luxusních mechanických hodinek. Zákazníci v ČR v nově otevřeném obchodě naleznou ikonické kusy takzvaného vysokého hodinářství, jež tvoří modely Calatrava, Nautilus či hodinky s tzv. Grand Complications, tedy se speciálními hodinářskými komplikacemi (funkcemi). Pražský butik Patek Philippe je prvním obchodem značky ve středoevropském regionu a teprve desátým v celé Evropě.

Patek Philippe @ Carollinum_DSC1046Carollinum si během deseti let spolupráce získalo důvěru majitelů tohoto exkluzivního hodinářského domu a osobně jsem velmi hrdá, že jsme dostali možnost otevřít zde samostatný butik. Milovníkům hodinek Patek Philippe nyní můžeme v Praze nabídnout komfort odpovídající výjimečnému postavení této značky,“ říká Tamara Kotvalová, majitelka společnosti Carollinum. „V multibrandové prodejně Carollinum, kde byly hodinky Patek Philippe v prodeji dosud, je převaha českých zákazníků nad zahraničními a vidíme, že klientela Patek Philippe se v Praze postupně rozvíjí a rozrůstá,“ dodává Kotvalová o švýcarské značce, která pro své hodinky aplikuje vlastní, nadstandardní certifikát kvality, tzv. pečeť Patek Philippe Seal.

Patek Philippe @ Carollinum_DSC1206Vstoupit do prodejny Patek Philippe znamená ocitnout se ve světě, kde je vše výjimečné. Vášeň pro mistrovskou ruční práci a sebemenší detail se promítá na sofistikovaném provedení interiéru prodejny. Prodejní plocha je rozčleněna na otevřenou hlavní část a prostorný oddělený salonek, kde se odehrává individuální prodej. Proporce prodejny tak odrážejí specifický způsob prezentace tohoto vzácného zboží.

Patek Philippe @ Carollinum_DSC1180V interiéru od francouzského designéra Patricka Gaguecha jsou použity výhradně ušlechtilé přírodní materiály. Kontrast tří druhů vzácného dřeva – dekorativního, tzv. očkového javoru, indického růžového dřeva a javoru evropského na nástěnných panelech doplňují mosazné dekory calatravského kříže, který je symbolem značky. Tkané vlněné koberce pocházejí od renomované hongkongské společnosti Taiping. Hlavní místnost osvětlují dva křišťálové lustry Baccarat vyrobené na míru pro Patek Philippe.

Patek Philippe, nejexkluzivnější hodinářská značka na světě, má nový obchod v Praze. Provozuje ho společnost Carollinum na adrese Pařížská 9. Otevřeno je ve všední dny od 10 do 19 h, v sobotu od 11 do 18 h, v neděli od 12 do 17 h. Oficiální inaugurace nového butiku proběhne v květnu za účasti představitele nejužšího vedení hodinářského domu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.