Sociální sítě
Nahoru

CARL F. BUCHERER EXKLUZIVNĚ PRO TOP CLASS…

_09A8496

Minulý týden přiletěl jen na skok do České republiky Peter Kaeser, obchodní ředitel pro Evropu švýcarské značky luxusních hodinek Carl F. Bucherer. Společně s ním cestovala ze Švýcarska také dvacítka exkluzivních hodinek v hodnotě dosahující téměř 10 000 000 korun.

IMG_5768

Top Class jako jediný exkluzivní magazín v České republice měl tu čest použít některé z výjimečných hodinkových skvostů při focení s Českou Miss Earth 2015 Karolínou Mališovou, která se v pětihvězdičkovém hotelu The Grand Mark Prague a restauraci Le Grill fotila na titulní stranu a do módního pictorialu nového čísla Top Class 03/2016.

_09A8374

Exkluzivní hodinky dorazily na místo v doprovodu bodyguardů společně se svým obchodním ředitelem a v průběhu focení dokonale doladily svůdně elegantní outfity od známých Českých designérů, jakými jsou například Ivana Mentlová, Zuzana Kubíčková a dalších. Na nové číslo exkluzivního magazínu Top Class se můžete těšit už 11. května.

OTSW8041

_09A8292

IMG_5769

Foto: Filip Matušinský

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.