Sociální sítě
Nahoru

DJ Roxtar spojil své jméno s legendární vodkou Stolichnaya

Jeden z nejvyhledávanějších českých tanečních umělců dneška DJ Roxtar spojil své jméno s legendární ruskou vodkou Stolichnaya. „Stoli vodka je celosvětově spojena s taneční muzikou a ani u nás to nebude výjimka. Jsem rád, že se ambasadorovi vodky Tomášovi Víchovi podařilo spojit s tak významnou osobností české taneční scény jako je právě Roxtar,“ říká Alexander Suja, marketingový ředitel společnosti Premier Wines & Spirits, která je výhradním distributorem vodky Stolichnaya pro český trh. Spolupráce odstartuje 23. dubna první společnou taneční párty v Lounge Baru 360°.

Stoli Mule, StoliDJ Roxtar se stane tváří vodky pro letošní léto, obě strany mají ale v plánu spolupracovat dlouhodobě. „S Tomášem Víchem jsem se potkal na jedné z mých akcí, kterou podporovala právě Stoli vodka a velmi jsme si sedli i lidsky. Ještě to ráno jsem se stal tváří vodky a věřím, že tahle spolupráce povede k oboustranné spokojenosti, “ popisuje DJ Roxtar, vlastním jménem Dominik Turza. Na konci dubna a v průběhu května jsou v plánu čtyři akce:  již zmíněná 23. 4. v Lounge baru 360°, 11. 5. v baru Techtle Mechtle, 15. 5. v Rodeo baru a 28. 5. v Disko baru v Hořovicích. Další akce se plánují na léto letošního roku. „Na všech společných akcích se mohou fanoušci DJ Roxtara a Stoli vodky těšit na zajímavé i tradiční míchané drinky i dokonalý hudební zážitek,“ doplňuje Tomáš Vích, ambasador Stoli vodky pro náš trh. Stolichnaya vodka se pro letošní rok stala i exkluzivní vodkou pražského hudebního festivalu Magnetic.

DJ Roxtar a StoliVodka Stolichnaya se vyrábí více než 65 let a dnes je synonymem pro vysoce kvalitní a jemnou vodku. Za dobu své existence získala řadu ocenění, mezi nimiž nechybějí zlaté medaile ze soutěží a veletrhů Beverage Testing Institute Awards, San Francisco World Spirits Competition nebo Leipziger Messe. Jako vůbec první na světě začala Stolichnaya produkovat oblíbené ochucené ovocné vodky.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.