Sociální sítě
Nahoru

Předplacená karta nabízí uživatelům řadu výhod

Nová dobíjecí karta FREEPAY MasterCard představuje pohodlný a velmi bezpečný způsob placení. Jde o plnohodnotnou platební kartu bez nutnosti vlastnit bankovní účet, kterou lze použít nejen k platbám u obchodníků v ČR a v zahraničí, ale i k výběrům z hotovosti z bankomatů, v celé síti MasterCard.

freepay_card_promoDobíjecí platební karta FREEPAY MasterCard je univerzální a nabízí široké možnosti využití. Majitel karty nemusí s sebou nosit velkou hotovost a zároveň má k dispozici potřebný obnos peněz na kartě, bezpečně zajištěné PINem. Umožňuje plnou kontrolu nad hospodařením – utratit lze jen to, co na kartu vložíte. S kartou lze také zcela bezpečně nakupovat na internetu – uživatel se nemusí obávat, že dojde ke zneužití nebo napadení jeho běžného účtu, karta není s žádným účtem propojena. Karta je i skvělým způsobem, jak vyplácet dětem kapesné. Děti se učí základy hospodaření s vlastními penězi a rodiče přitom mají kontrolu nad jejich výdaji. Rodiče ocení také možnost kdykoli v případě potřeby poslat hotovost i studentům na školách v jiném městě, nebo dokonce v cizině. Předplacená karta FREEPAY MasterCard je také vhodná pro všechny, kteří z jakéhokoli důvodu nechtějí nebo nemohou vlastnit bankovní účet.

fp_clear_card_printKarta je dostupná všem, nezávisle na jejich bonitě. Její pořízení je velmi jednoduché, neprovází ho žádné papírování a nutnost dokazování příjmů a uživatel nevstupuje do žádné formy závazku. Kartu lze také pohodlně objednat na internetu, doručena je do tří dnů. Předplacenou kartu FREEPAY MasterCard lze jednoduše dobít několika způsoby. Bankovním převodem, platební kartou nebo vložením hotovosti.

Společnost Prepaid Solutions, která dobíjecí kartu FREEPAY MasterCard vytvořila a uvedla na trh, se vydáváním a prodejem dobíjecích předplacených karet pod značkou MasterCard zabývá již několik let. Kromě volně prodejné karty FREEPAY vytváří společnost také karetní programy „na míru“, které reagují na potřeby zákazníků ve všech směrech fungování platebních karet (od vlastního designu, přes strukturu poplatků až po omezení plateb na některé obchodníky či bonusový systém). Díky těmto možnostem může nyní v podstatě každá společnost nabídnout svým klientům či partnerům plnohodnotnou platební kartu pod renomovanou značkou MasterCard.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.