Sociální sítě
Nahoru

Jak zvýšit efektivitu pracovních cest? Využijte možnosti business jetů

Cestujete na schůzky s manažery a řediteli a máte někdy pocit, že byste čas strávený v odbavovacích halách letišť a při přestupech mohli využít daleko užitečněji? Pak jsou vaše pocity zcela oprávněné. Existuje způsob, jak udělat takovému plýtvání času přítrž. ABS Jets_Executive Handling_2„Mnohokrát se stává, že lidé zavrhnou business jet předčasně bez toho, aby se nad tou možností opravdu zamysleli a spočítali si, co všechno by tím mohli získat. Umíme firmám dodat jasná čísla, ze kterých je přínos business jetů patrný. Pracovní cesta do Curychu nemusí nutně znamenat čtyři hodiny letu a přestupů, další hodiny čekání na odbavení, nemluvě o tom, že málokdy najdete časy letů tak příhodné, abyste mohli odletět ráno a vrátit se večer,“ popisuje výhody business jetů generální ředitel letecké společnosti ABS Jets Vladimír Peták. ABS Jets, Executive Handling, PragueBusiness jet vašemu týmu při cestě do Curychu může ušetřit více než 50 hodin

Služební cesta například do Curychu s business jetem právě této společnosti, která má jednu z největších flotil Embraer Legacy na světě a za sebou 11 let a 26 937 letových hodin bez nehody, vypadá jako splněný manažerský sen. Představte si, že si se svým týmem vyberete den a přibližný čas, který se vám hodí, ABS Jets vám cestu připraví na míru a vy se vydáte na důležitý meeting. Čas odbavení je s časy u veřejných dopravců nesrovnatelný, v letadle pak strávíte necelou hodinu. ABS Jets, Executive Jets Operator, Prague_HDR10Ve své flotile má ABS Jets celkem 10 letounů a jedná se o jednu z nejmodernějších flotil vůbec. Do nadstandardního zavazadlového prostoru budete mít přístup i po dobu letu a v prostorných kabinách s plným servisem se můžete věnovat práci a doladit poslední podklady na schůzku. Čas na palubě lze využít také k občerstvení, je zde k dispozici teplý i studený catering. Cesta tam a zpět v rámci jednoho dne s tímto typem letounu u společnosti ABS Jets se pohybuje řádově ve výši 16 600 euro. To se na první pohled může zdát jako velká částka, ale při obsazenosti třinácti pasažéry je částka za let necelých 1 300 eur za osobu a především – let, který obvykle zabere s odbavením přibližně šest hodin, zde trvá s odbavením méně než dvě hodiny. Celkově tak váš tým ušetří 52 hodin. ABS Jets, Executive Jet Operator, Prague_4H2I6377Business jety přispívají k efektivnímu řízení firem a spokojenosti zaměstnanců

Nepotřebujete cestovat s tak velkým týmem? Let z Prahy do Curychu a zpět s letounem Cessna Citation Mustang pro čtyři cestující stojí přibližně 5 000 euro. Z Prahy do Londýna byste mohli v rámci jednoho dne letět za přibližně 7 200 eur. Cessna Citation Mustang tuto trasu zvládne za 2 hodiny a 10 minut. Tento letoun disponuje uspořádáním club seating a má velký zavazadlový prostor, kam lze pohodlně umístit lyže i golfové bagy. ABS Jets Prague, Executive Jets Operator (1)„Naše zaměstnance oceňuje NBAA za práci bez nehod a všichni se pravidelně školí ve výcvikových střediscích po celém světě. Zajišťujeme i veškerý travel management, od naplánování harmonogramu přes rezervace hotelů až po objednání taxi či limuzíny. Pro stále více společností se tak business jety stávají vítaným nástrojem k efektivnímu řízení,“ dodává Vladimír Peták. Svou roli zde hraje také psychická pohoda pasažérů. Ředitel, který se vyvaroval únavnému a zdlouhavému cestování a strávil příjemnou hodinu letu v moderním interiéru business jetu s veškerým soukromím i technickým zázemím, má pak mnohem víc energie i lepší náladu.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.