Sociální sítě
Nahoru

Francouzská hvězda pro Louis Vuitton

Francouzská herečka Léa Seydoux, známá například z poslední bondovky Spectre, má venku novou kampaň pro módní značku Louis Vuitton. Snímky vznikly na mexickém ranči Cuadra San Cristóbal architekta Luise Barragána. Fotografií se už tradičně ujal Patrick Demarchelier.

MTM4MjY1MTcyODQxMDgwMjUx

Seydoux pózovala v pre-fall kolekci 2016, přičemž za bravurním stylingem stojí stylistka Marie-Amélie Sauvé. Francouzská diva po několika letech opustila rodinné značky Miu Miu a Prada, v jejichž modelech se objevovala téměř exkluzivně. Sledujte její premiéru pro Louis Vuitton!

MTM4MjY1MTcyMzA0MjA5MzM5 MTM4MjY1MTcyMzA0Mjc0ODc1 MTM4MjY1MTcyNTcyNjQ0Nzk0 MTM4MjY1MTcyNTcyNjQ0Nzk1 MTM4MjY1MTcyNTcyNzc1ODY3 MTM4MjY1MTcyNTcyNzEwMzMw MTM4MjY1MTcyNTcyNzEwMzMx

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.