Sociální sítě
Nahoru

NEJŽHAVĚJŠÍ BEAUTY TRENDY: JARO 2016

Nechte váš obličej stát se dokonalým rámem pro ještě krásnější obraz, vždyť precizně nalíčená tvář mluví dříve než vy vydáte jedinou hlásku. Netřeba slov, upoutejte pouhým pohledem.

Foto: archiv značek

EXKLUZIVNÍ RUNWAY TRENDY

Tak jako móda střídá své outfity, i líčení se přizpůsobuje aktuálním kolekcím. Nechte si poradit a následujte světové trendy.

1. DÍVKA Z KOMIKSU

Veškerý zájem je cílen na řasy a jejich hravé variace. Trendy jsou nejen dlouhé, umělé, pavučinkově přesně oddělené, ale i krátké štětinky s velkým nánosem mascary přesně ve stylu komiksových hrdinek. Nejpostřehnutelnější je styl v kampani Louise Vuittona Series 4, který byl přímo ovlivněn japonskými videohrami a mango komiksy.

Kdo: Marni, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Jeremy Scott

louis_vuitton

LOUIS VUITTON Jmenuje se Lightning a pohybuje se mezi několika fantaskními světy. V pojetí značky Louis Vuitton je tak trochu jinou hrdinkou, esencí silné ženy. Lightning je hlavní postavou kultovní série videoher Final Fantasy, které inspirovaly více než 100 milionů lidí z celého světa. Budete i vy ovlivněna její komiksovou krásou?

2. KOČIČÍ VZHLED

Tzv. feline look je opakujícím se trendem několika posledních let. Perfektní líčení očí klade důraz na pohled, precizně nalinkovaný tradiční černou linkou. Letošním hot news jsou barevné varianty linkování s probarvenějším stínováním očních víček.

Kdo: Fendi, YSL

YSL Jako vítr, který ševelí ve vlasech, chráněna vzácnými amulety, je kolekce Boho Stones manifestem bohémské duše z pera kreativního ředitele divize make-upu Lloyda Simmondse.

3. MODRÁ HLADINA

Dle společnosti Pantone je jednou z barev roku serenity blue, líčení očí však jde v modré ještě dál. Představte si všechny modré odstíny, které přelévá mořská a oceánská hladina, až po blankytnou samotného nebe. Žádná není špatně, žádná není out. Zahalte svůj pohled do jedinečné modři…

Kdo: Dries Van Noten, Chanel, Missoni, Hugo Boss

GIVENCHY – S kolekcí Nicholase Degennese La Révélation Originelle stačí vyřknout: Budiž světlo! Vypráví totiž příběh, jak se zrodila andělská krása, nevinná a čistá. Žena Givenchy s vlastní zářící aurou.

4. RUDÁ A BERRY

Mluvíme-li o trendech v líčení rtů, odpozorovatelné jsou jednoznačně odstíny rudé a barev lesního ovoce. Jednoznačně ale v matu, nikoli v lesku. Při takovém líčení je třeba dbát na správnou přípravu – rty nejdříve zapudrujte, naneste konturku a teprve poté je vyplňte rtěnkou za pomoci štětečku. Pokud zvolíte podbně výrazný odstín, vždy vsaďte na dlouhotrvající kvalitní pigmentované rtěnky.

Kdo: Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Jason Wu, Oscar De La Renta, Celine

armani

Giorgio Armani – Legenda mezi rtěnkami, Rouge de Armani, slibuje jedinečnou výdrž barvy a příjemný pocit až na celých šest hodin.

5. METALICKÁ

Nejen svět módy, ale i líčení postupně pohlcují metalické odstíny. Zlaté rty z přehlídky Prady se pomalu a jistě vpisují do síně slávy, stejně jako třpytivě stříbrné líčení očí u Maison Magriely. Třpytek se nebojte, dodají pohledu svěžest. Klidně jimi můžete poprášit třeba i líce nebo bradu.

Kdo: Prada, Kenzo, Maison Magriela

Prada – Zařte, sviťte, leskněte se… a nezapomínejte na výrazné doplňky.

6. MAXIMALISTKA

Přežeňte to, zvýrazněte, ozdobte. Povoleny jsou velké vlasové ozdoby, nalepovací kamínky i koláž více různých barev na víčkách. Nezůstávejte u kombinací tón v tónu, naopak, vsaďte na kombinace limetkové s malinovou či oranžové s jablíčkově zelenou. Hravosti se v tomto ohledu meze nekladou.

Kdo: Jason Wu, Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana – Italský šmrnc a velkolepé klenoty… ano, tleskáme.

7. JAKO PO WORKOUTU

Výrazovým prostředkem tohoto trendu je pleť. Krásná, zářivá, se začervenalými lícemi, taková, jako byste právě přišla z tělocvičny. Stačí udělat pár dřepů, aby se krev nalila do správných míst, a výjimečné rozjasňující báze i fluidní make-upy, které dojem udrží patřičně dlouho.

Kdo: Prada, Gucci, Stella McCartney, Balmain

Balmain – Proč nenechat pleť mluvit samu za sebe? Působí přirozeně, svěže a velmi jarně…

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.