Sociální sítě
Nahoru

Centrum Walzel láká luxusní střelnicí

Centrum Walzel je často označováno jako „ továrna na splněná přání“. Z bývalé tkalcovny – postavené roku 1852 – vzniklo volnočasové a obchodní centrum, které nemá v České republice obdoby. Nezáleží na tom, zda přijedete s rodinou, přáteli, či sami, nachází se zde tolik možností, jak trávit volný čas, že nebudete vědět, co si vybrat dřív.

Martin HumlCentrum Walzel nabízí řadu sportovních aktivit, které můžete vyzkoušet bez ohledu na roční období. Nejvýraznější z nich je nejmodernější komplex krytých střelnic ve střední Evropě s projekčním systémem Hitcom, vyvinutým pro výcvik německých ozbrojených složek. Možnosti střelby jsou z krátkých i dlouhých zbraní, přičemž vybrat si můžete hned ze tří typů střelnic. Možný je i reálný trénink sebeobrany proti aktivnímu střelci.

4R2B3892Pokud se cítíte spíše na historičtější typ zbraně, pak si lze vyzkoušet klasickou lukostřelbu. V každém případě trénujete pod dohledem zkušených instruktorů. Projekt si dal za cíl stát se místem aktivního odpočinku, zábavy a obchodu. Služby, které Centrum Walzel nabízí, toto předsevzetí vzorně naplňují a zároveň přispívají ke zvyšování kvality životní úrovně v tomto v minulosti zanedbávaném a opuštěném příhraničním regionu.

4R2B3806

Více z rubriky Zbraně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.