Sociální sítě
Nahoru

Společnost Gorenje opět zabodovala v prestižní designové soutěži Red Dot Design Award

Mezinárodní porota složená z jednačtyřiceti respektovaných odborníků z oblasti designu zařadila Gorenje inteligentní troubu HomeChef s TFT displejem do exkluzivní skupiny produktů s nejlepším designem na světě! Prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Design Award za průmyslový design Gorenje získalo pokaždé v posledních šesti letech, letos ve velké konkurenci dalších 5214 přihlášených výrobků z 57 zemí, a potvrzuje tak svou pozici společnosti předznamenávající trendy v oblasti designu domácích spotřebičů. gorenje home chef imageOdbornou porotu zaujala vydařená kombinace technologií, inovací a nejmodernějšího italského designu, kterou trouba HomeChef s dotykovým displejem TFT prezentuje. Velký barevný displej nabízí celou řadu funkcí a otevírá tak všem uživatelům cestu k úspěšnému zvládnutí každé kulinářské výzvy – jednoduchým a moderním způsobem. Oceňovaný design produktů Gorenje je dílem Gorenje Design Studia, jež pro své zákazníky vytváří osobité designové řady, které se díky eleganci a sofistikovanosti přirozeně začlení do každé domácnosti. Příkladem jsou kolekce spotřebičů Simplicity, Retro Collection a Classico, nabízející moderní a inovativní řešení, zdokonalující váš životní prostor. gorenje_homechef detailSpolečnost Gorenje už více než 60 let vybavuje domácnosti po celém světě spolehlivými, úspornými, technologicky vyspělými spotřebiči s výjimečným designem, které jsou současně šetrné k životnímu prostředí. Po celou dobu je design pro Gorenje velké téma, cestou, jak se odlišit od dalších hráčů na globálním trhu. Úspěch této strategie nejlépe dokládají právě designová ocenění Red Dot Design Award, které Gorenje pravidelně získává. V předcházejících letech například za pračku s inteligentní technologií SensorIQ nebo unikátní indukční varnou desku IQcook. bi14_ambient_homechef_3

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.