Sociální sítě
Nahoru

DESIGNOVÁ SPORTOVNÍ EUFORIE RICCARDA TISCIHO

Oblíbený návrhář Riccardo Tisci, kterého známe jako kreativního ředitele francouzského módního domu Givenchy, vytvořil ve spolupráci s Nike zcela exkluzivní designové kousky, aby se nám chtělo hýbat ještě o trochu více. Sportovní kolekce oslavuje blížící se letní olympiádu v Riu de Janeiru a zahrnuje klasické černobílé Tisciho kousky, ale i barevnější kaleidoskopické motivy zkombinované s květinami.

NikeLabxRT_Training_Redefined_original

„Tato kolekce od Riccarda vyžadovala úplně nový přístup,“ říká Jarrett Reynolds, hlavní ředitel designu NikeLab. „Je navržena na co největší sportovní výkonnost, což je pro něj neznámá oblast. Ale v tom je právě krása této spolupráce – my Riccardovi můžeme ukázat náš svět, svět sportovních výkonů, ale Riccardo náš design posunul někam, kam bychom se bez něj nikdy nedostali.“

NikeLabxRT_Training_Redefined_2_original

Kolekce zahrnuje sportovní boty i oblečení vyvinuté pomocí nejmodernějších technologií Nike jako je Flyknit nebo Dri-FIT. Velký důraz je kladen na pohodlí, například tréninkové kalhoty NikeLab Kaleidoscope Dri-FIT 2-in-1 Short x RT spojují funkčnost kompresních legín se stylovými kraťasy bez omezení volnosti pohybu. Na potisku najdete skutečné květiny pocházející z Ria de Janeira, další z nich rostou ve státě Oregon, kde má kořeny Nike, a stranou nezůstanou ani květy z Tisciho domovského města, italského Taranta.

První edice NikeLab x RT: Training Redefined bude dostupná od července na nike.com/nikelab.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.