Sociální sítě
Nahoru

Otevření nového butiku značky French Connection

Dne 3. 5. 2016 proběhlo v Praze na OC Chodov slavnostní otevření nového butiku značky French Connection. Zúčastnily se ho mimo jiné i známé české tváře, mezi nimi Andrea Verešová, Andrea Kerestešová v doprovodu svého přítele Mikoláše Růžičky, držitelka ceny Thálie Karolína Gudasová, česká miss Jitka Nováčková, Kateřina Hrachovcová, Anna Linhartová, Ivana Jirešová a operní diva Andrea Kalivodová.barmanský koutek s FCUK drinkem

Celý večer se nesl v duchu Velké Británie. Atmosféru vytvářel skvělý DJ a hosté si mohli dát speciální čaj o páté nebo ochutnat „FCUK“ drink. Nechybělo ani stylové občerstvení v podobě bio-raw cupcaků, dortíků nebo mini-burgerů.

butik French ConnectionHistorie FRENCH CONNECTION, této světoznámé značky, se píše od roku 1972. Zakladatelem byl Stephen Marks z Velké Británie. Jeho touhou bylo vytvořit módní oděvy, které zaujmou. Inovace a originální pojetí kolekcí jsou i do dnešního dne hlavní charakteristikou této značky. Síla FRENCH CONNECTION spočívá ve vyvážení nových a zajímavých nápadů s jasným příslibem kvality a dostupnosti. Má svou identitu, je důvtipná, svérázná a přitom elegantní.

Karolína Gudasová 2FRENCH CONNECTION  vás každou sezónu překvapí svou originalitou. Při navrhování nových, dobře sedících střihů se také tento módní dům jako jeden z mála pyšní i vytvářením  vlastních vzorů, které vždy dokonale ladí s náladou dané sezóny. Jako jedním z odkazů spoluzakladatelky a designerky FRENCH CONNECTION, Nicole Farhi, jsou právě tyto návrhy vzorů často plné barev a kontrastů. Tato temperamentní Francouzka do značky vložila svůj francouzský  šarm a vždy byla krásným protikladem všeho typicky britského.

French Connection žena a muž jsou nezávislí a originální s individuálním stylem a osobitým postojem k životu. Nenechají si diktovat pomíjivé trendy a rádi se liší. Nezáleží na jejich věku, ale na jejich hravé osobnosti, kterou vyjadřují svým vzhledem a oblečením – s inteligencí, humorem a špetkou nadsázky a drzosti, která je tak typická pro FCUK.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.