Sociální sítě
Nahoru

LEGENDA EL PRIMERO MEZI LEGENDAMI

DNA značky Zenith skrývá vysoké technické výkony, vášeň pro mechaniku s dlouhou životností a touhu po jedinečném dobrodružství. Jméno manufaktury a její know-how je odedávna spojováno s klasickými automobily. Není divu, jak manufaktura, tak i klasické automobily sdílejí stejné autentické hodnoty. V roce 2016 se Zenith setká díky řadě uzavřených partnerství s tisícovkami milovníků veteránů na více než 50 akcích na celém světě. Tito individualisté milují silné emoce a chvilky oddechu, kůži s patinou, mimořádné motory a čisté linie automobilových klasiků. Model El Primero 36.000 VpH Classic Car je ztělesněním tohoto prestižního vesmíru, v němž se preciznost, spolehlivost a vytrvalost vyjadřuje rafinovaným designem a nadčasovou elegancí.

03_2046_400_25_C771_AMB01Legendární chronograf El Primero firmy Zenith je vysoce výkonný a nepřekonatelně precizní, je symbolem vysoce výkonné mechaniky s nekonečnou rafinovaností. Model El Primero 36.000 VpH Classic Car věnovaný milovníkům elegantních bolidů se prodává v pouzdře o průměru 42 mm z kartáčované oceli, s vroubkovanou korunkou a dvěma kulatými tlačítky. Design ztělesňuje výkon a kultivovanost: na antracitovém číselníku, připomínajícím motor, jsou uspořádány tři ukazatele v tradičních barvách – antracitové, modré a světlešedé. Klasický číselník doplňuje tachymetrická stupnice a je rozčleněn jemnou červenou sekundovkou, luminiscenčními fasetovými indexy a ručkami.

03_2046_400_25_C771_AMB02Pod kapotou si přede výkonný a precizní motor: kalibr El Primero 400B, chronograf s automatickým nátahem. Mimořádná frekvence 36.000 kyvů za hodinu umožňuje pohyb ručky po desetinách sekundy – to vše, stejně jako celková konstrukce se sloupkovým kolem, pochází z legendárního vzoru, který manufaktura Zenith vyvinula v roce 1969 jako nejpřesnější sériový chronograf na světě. Strojek tvoří 326 součástek a natahuje jej rotor zdobený ženevským brusem. Kromě základního zobrazení hodin a minut se může pochlubit malou sekundovkou, chronografem a datumovkou a v neposlední řadě rezervou chodu více než 50 hodin.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.