Sociální sítě
Nahoru

LAVANTE: KDYŽ SE KVALITA PROPOJÍ S NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIÍ

Přemýšlíte-li o zvelebení koupelny a výměně sanity, vsaďte na dokonalé splynutí kvalitních dřevěných materiálů s nejmodernějšími technologiemi. Dřevo je totiž momentálně materiál opravdu k kurzu, lze z něj vyrobit téměř neomezené množství atypických tvarů a vytvořit tak jedinečné luxusní výrobky, jenž se stanou dominantou atraktivních koupelen lahodících lidským smyslům. Každý tvar má svůj vlastní význam a výrobky značky Lavante se částečně rodí precizní ruční prací, proto jsou tak dokonalé a každý z nich je originál. Jsou v nich obsaženy desítky řemesel a zkušeností v souladu s nejmodernějšími digitálními technologiemi.

elypse

Stálost a pevnost

Samotné povrchové úpravě je věnována největší péče. Deset unikátních vrstev laku a několikanásobné broušení i následné leštění lakových vrstev, vyblýská vaši sanitu téměř do povrchu podobnému sklu. Právě díky unikátnímu zpracování, Lavante zaručuje dlouholetou stálost a životnost. Vany i umyvadla procházejí velmi náročnými testy ve zkušebně, kde jsou materiály namáhány v těch nejtěžších přírodních a fyzikálních podmínkách.

elypse_blue

Design především

Každý produkt je navíc možné ozvláštnit detaily na vaše přání, které ho povýší až na umělecké dílo, ať už mluvíme o tepaných předmětech ze speciálních kovů či zlatníkem vykládané ornamenty z českého granátu. Design hraje pro Lavante a jejich výrobky jednu z nejdůležitějších rolí. Hned několim nejnovějších kolekcí pochází z pera designéra Lukáše Tanečka. „Díky nejmodernějším technologiím, jimiž společnost Lavante disponuje, je designér omezen pouze svojí kreativitou. Fascinující je celý proces zrodu každého produktu od prvotních skic tužkou, přes dolaďování tvarů s týmem projektantů v 3D programech, výroba modelů 1:10 a modelů 1:1 až po výrobu finální. Inspirací mi byly tvary lodí, jachet a organické tvary z přírody,“ dodává Lukáš.

horizont

Benefity, které potěší…

Přejete-li si atypický tvar vany, extra velký objem či něco zcela výjimečného? Není problém, v Lavante je pohodlí a spokojenost zákazníka prioritou. Nebojte se tedy extravagance a nechte si na míru vyrobit tvarově velmi odvážné vany i umyvadla, která vás nebudou nikdy nudit. I když stojí, vyvolávají pocit vlnící se hladiny a z každého úhlu pohledu jsou jiná! Koupel se pak pro vás stane nečekaným zážitkem, na němž je snadné získat si závislost. V setu s umyvadly se z vaší koupelny stane galerie současného designu a nejdokonalejších technologií.

Kontakt: www.lavante.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.