Sociální sítě
Nahoru

SMÍM PROSIT O TANEC?

charlestonchair_group_crop_16-300dpi-moooi

Exkluzivní křeslo Charleston od Moooi poznalo dotek jednoho z nejznámějších nizozemských designérů Marcela Wanderse. Zpod jeho prstů se zrodila ikona s ideou postavit klasické sofa na útlou nožku, jako kdyby byl objekt zachycnen v dynamickém tanci na své hraně. Luxusní solitér byl poprvé představen v dubnu na Salone del Mobile, milánském design weeku 2016.

“Jsem tu, abych s láskou tvořil, žil s vášní a naplňoval i ty nejodvážnější sny.“ Marcel Wanders

Charleston sofa v rytmu hudby

Tradiční loketní opěrka klasického sofa se stala pohodlným sedákem pro jednoho, ale i pro pár. Protáhlé a majestátní sofa je oděno do nejjemnější tmavě hnědé ekokůže s ručně vyšívanými detaily. Charleston stojí na útlé chromované nožce, přesto je dostatečně stabilní, aby tančil kolem dokola své osy v nespoutaném rytmu. Na exkluzivnější varianty se jistě můžeme těšit… Cena je prozatím stanovena od 200 000 Kč, dle varianty.

Na další exkluzivní novinky, které byly představeny v dubnu na Salone del Mobile, se můžete těšit v právě připravovaném čísle časopisu Top Class 04/2016.

Kontakty: www.moooi.com

charlestonchair_16-300dpi-moooi

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.