Sociální sítě
Nahoru

TEVA představuje dámskou trendy kolekci Ombre

Ombre je metoda zbarvení, se kterou jsme se setkali v interiérech, oděvech i účesech. Teva představuje tento trend ve své letní kolekci sandálů 2016. Ty mají tkané popruhy, ve kterých se barvy postupně přenášejí z jedné na druhou, jsou tištěné rafinovaným spektrem a tím poskytují ručně vyráběný vzhled.

Teva-S16_W_OriginalUniversalOmbre-Dptl-10323-0214Podešev sandálu je ze světle hnědé kůže organického původu, která zvyšuje pohodlí při chůzi a udržitelný vzhled. Tyrkysová v kombinaci se světle modrou, různé odstíny nachové nebo zelené mezi sebou příjemně kontrastují, ale nezapomíná se ani na milovníky sladších barev jako je růžová a fuchsie. Pokud ovšem nejste fanoušek zářivých barev, pak je tu možnost černé a bílé barvy, která neomrzí nikdy.

Teva-S16_W_OriginalUniversalOmbre-Dptl-10323-0188

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.