Sociální sítě
Nahoru

LUXURY BRAND AMBASSADOR: Exkluzivně pro Chanel

Být celebritou neznamená čerpat pouze výhody spojené s profesí, krásná tvář i slavné jméno s sebou nesou mnohem více. Proč nespojit exkluzivní kampaní popularitu slavné tváře s dokonalostí řemesla luxusní značky…

2b

KEIRA KNIGHTLY

Svou hereckou kariéru zahájila tato anglická herečka už jako dítě. Ve svých osmnácti letech už patřila mezi stálice Hollywoodu a od roku 2007 pravidelně figuruje na seznamech nejlépe placených hereček světa. Zahrála si ve více než 40 filmech, mezi nejznámější patří Láska Nebeská, série Pirátů z Karibiku či historický velkofilm Anna Karenina. Náleží jí Zlatý Glóbus i Oscar za herečku ve vedlejší roli.

MA2015_15_0033

CHANEL JAKO MALOVANÝ

Keira spojila své jméno s Chanelem poprvé v kampani na parfém Coco Mademoiselle už v roce 2007. Její fascinace luxusním brandem i vzájemná důvěra trvá dodnes. Herečka v letošním roce nafotila pro Chanel kampaň k líčení jaro/léto 2016, kde ji můžeme vidět v pictorial s rtěnkou Rouge Coco Stylo. Jak se vám líbí?

2a

MA2015_15_0038

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.