Sociální sítě
Nahoru

40 let ručně šitých bot u Fiorangela

Žádný stroj nevyrobí boty tak dobře, jako lidská ruka. Na to přišli v obuvnické dílně v italském městě Falerone už v polovině 70. let, a přestože se od té doby značka Fiorangelo vyvíjela, až se stala módní obuvnickou ikonou, ze svého počátečního odhodlání neslevila. 15830Když si půjdete koupit boty značky Fiorangelo, máte jistotu, že byly vyrobeny s láskou k řemeslu – od návrhu, přes výběr těch nejkvalitnějších materiálů, až po poslední steh zkušeného obuvnického mistra. A všichni ti, kteří se na procesu výroby těchto bot podílejí, mají teď důvod k oslavám – od roku 1976, kdy pod značkou Fiorangelo vznikl první pár bot, uplynulo letos přesně 40 let. Fiorangelo (2)Italský šmrnc, elegantní vzhled, originalita. Zákazníci vědí, proč chtějí Fiorangelo a proč se k němu vracejí. Investice do ručně šitých bot se totiž vyplatí. Jsou to boty, které si můžete skutečně zamilovat – na dlouho. Jejich životnost vás překvapí. Fiorangelo_7980CZK_Ref15107Kvalitní italskou kůži a precizní zpracování oceníte i po letech. A to je důvod, proč si v butiku Fiorangelo můžete dopřát i ušití bot přímo na míru. Nesedí vám konfekční velikosti? Nevadí. V Praze nadiktujte své míry a italští obuvníci vám ve Falerone ušijí boty, které vám padnou, jako ulité. Fiorangelo_7980CZK_Ref151027Nebojte se trochu rozmazlovat. Nohy nám slouží od rána do večera, celý život. Dopřejte jim luxus bot, které jsou opravdu kvalitní. A navíc krásné. Italové mají lásku k módě zkrátka v krvi. Na své si přijdou jak milovníci střídmé elegance, tak i ti, kteří vyhledávají extravagantnější modely se silným rukopisem značky. Fiorangelo (4)V butiku Fiorangelo najdete boty do práce, do společnosti, i pro volný čas a k nim luxusní kabelky a pásky. Kromě vzhledu oceníte ale také pohodlí. Po nazutí okamžitě pochopíte i ty skryté výhody ručně šitých bot. Najdete tu ty, které vylepší váš společenský outfit, stejně jako modely skvěle doplňující vaše oblíbené džíny. Jedno mají všechny společné – s nimi bude výjimečná. Tak krásné narozeniny, Fiorangelo!

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.