Sociální sítě
Nahoru

anglická elegantní skládačka

Je libo přepravovat se po vlastní ose, ale bez vozu? Chcete-li být rychlejší a zároveň toužíte po kompaktním dopravním prostředku, pořiďte si skládací kolo. Ty od značky Brompton se za více jak 30-ti letou historii staly světovým synonymem pro exkluzivní skládací dopravní prostředek. Jejich tuhost i délka rámu a s tím spojené vynikající jízdní vlastnosti, jednoduchá a rychlá skladnost, minimální rozměry i geniálně jednoduchá a příjemná manipulace s kolem ve složeném stavu dělá z modelů od Brompton jednoznačný must have na léto 2016.

Skládací kolo se pomalu ale jistě stává otázkou životního stylu. Brompton v podstatě není kolo, ale novodobá forma vysoce efektivní osobní přepravy. Kouzlo a přínos skládacích modelů tkví zejména v jejich služebnosti – jsou vždy po ruce, když je jich třeba, jsou skladná, snadno je složíte i do kufru automobilu v momentě, kdy jej nepotřebujete. Navíc jsou vysoce spolehlivá a trvalá. No a v neposlední řadě, ani design není k zahození. Vybírat můžete ze tří modelů podle stylu jízdy a výšky postavy. M-typ je univerzální s oblíbenými vlaštovkovými řídítka pro pohodlnou a svižnou jízdu. Obvykle vyhovuje nejširšímu spektru uživatelů. H-typ se zvýšenými vlaštovkovými řídítky je určený pro pohodlnou a vzpřímenou jízdu. Je ideální zejména pro vysoké postavy (nad 185 cm) nebo pro toho, kdo preferuje opravdu vzpřímený posez, či má problémy s krční páteří. S-typ je pak sportovní variantou s širšími rovnými, níže položenými řídítky pro opravdu svižnou a sportovní jízdu nebo pro velmi malé postavy. Nevíte-li si rady, prostě zkoušejte… Za nové skládací kolo zaplatíte od 35 000 Kč.

Chcete-li však opravdový unikát, sběratelský „špek“, chtějte limitovanou edici NIKL! Na jaře 2016 anglický Brompton vyrobil 1500 kusů kol v tomto exkluzivním pelektrolyticky poniklovaném provedení. Každé kolo bylo opatřeno kovovou „plaketkou“ s výrobním číslem a informací „Hand made in the UK“. Do České republiky bylo exkluzivně dovezeno jen pět modelů. Kombinace leštěného niklu a černých doplňků je skutečně exkluzivní designovou záležitostí, cena skládacího kola v tomto provedení je 49 900 Kč. K dispozici je i jeden kus v titanovém provedení externích částí rámu – sportovní verze S6L za 69 900 Kč.
Kontakt: www.cyklospeciality.cz
S2L_TurkishGreen_HotPink_folded

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.