Sociální sítě
Nahoru

Chřestové menu ve Spa hotelu Lanterna

Nechejte se na cestách unést lahodnou chutí mladého chřestu v jedinečných gastronomických kombinacích. Pokud plánujete cestu do Beskyd, nabízí se pro vás zážitek v podobě nového menu restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem a jeho týmem. To je koncipováno tak, aby potěšilo i ty nejnáročnější gurmány. Toto pětichodové menu z královské“ zeleniny, tedy chřestu, si můžete vychutnat až do konce června.

Valachy_chrestove menu 01Užijte si jednoduchost chuti i harmonii kombinací doplněnou o degustaci vín vybraných sommeliérem Miroslavem Sochorou tak, aby podpořila a doplnila chuť jednotlivých chodů.

Valachy_chrestove menu 02Menu z královské zeleniny: 

  • Sekt Chardonnay, extra brut, GALA
  • Amuse bouche
  • Marinovaný norský losos s créme fraiche a jarním zeleninovým tartarem
  • Veltlínské zelené 2015 pozdní sběr „staré keře“, suché TRPĚLKA & OULEHLA
  • Chřestové cappuccino s makovou tyčinkou
  • Pošírovaný chřest s holandskou omáčkou, opečené brambůrky
  • Sauvignon 2015 výběr z hroznů, polosuché, KOVACS
  • Králičí roládka s kopřivovou fáší, chřestové ragú, halušky s pažitkou
  • Rulandské modré 2013 výběr z hroznů, suché, SEDLÁK
  • Oříškový řez s gratinovaným sněhovým krémem, mango sorbet
  • Rosé Horák 2015 pozdní sběr, polosuché, HORÁK
  • Pralinky domácí výroby
  • Káva espresso

Valachy_chrestove menu 05

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.