Sociální sítě
Nahoru

Tři nejlepší jezdci z Red Bull Ringu obdrželi hodinky Certina

Na rakouském Red Bull Ringu pokračoval druhým podnikem seriál Octavia Cupu. Ve Štýrsku se očekávalo špatné počasí, negativní předpověď však naštěstí nevyšla. Vítězství v závodech Octavia Cupu na trati Formule 1 vybojovali Gábor Tim s Tomášem Pekařem. PFDX4611Byl to však Maďar Tim, který slaví již své druhé vítězství v závodním víkendu v sezoně. Vítězství a třetí místo vynesly jezdci týmu Apex Racing celkové prvenství ve druhém podniku a mimo cenných bodů a trofeje si maďarský jezdec, díky spolupráci s firmami Koscom a Certina, odvezl z Rakouska i další hodinky tradiční švýcarské značky. Jeho ruku tak bude nyní zdobit chronometr Certina DS Podium Big Size. PFDX4638O příčku lépe jak v Maďarsku dopadl Michael Vorba. Ten si díky dvěma skvělým závodům, ve kterých vybojoval dvě druhá místa, připsal druhé místo i v hodnocení celého víkendu. Navíc se vyšvihl na průběžné druhé místo průběžného hodnocení. Vorba si svým výkonem v Rakousku vyjezdil hodinky Certina DS-Sport Chrono. PFDX4648Tomáš Pekař nezažil úplně nejlepší vstup do závodního víkendu na Red Bull Ringu. Po diskvalifikaci z kvalifikace následovalo osmé místo v první závodní jízdě. Z téhož místa pak startoval i do druhého závodu a skvělými manévry se postupně probojoval až na první místo, které mu v konečném účtování přineslo celkové třetí místo a hodinky Certina DS-2. PFDX4621O další body, poháry a hodinky Certina se jezdci Octavia Cupu poperou ve dnech 17. až 19. června na mosteckém autodromu. PFDX4619

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.