Sociální sítě
Nahoru

3x must have: Top Class beauty

Některé novinky nás okouzlují natolik, že jim propadneme beze zbytku. A protože se s vámi chceme dělit jen o to nejlepší, vybrali jsme pro vás naši předletní svatou trojici, které tleskáme…

1.

Grandiôse Look

Oči, brána do duše… oči jako prostředek, jak dosáhnout všeho, po čem zatoužíme. Dámy, nechte se oslnit novými grandiozními očními linkami, s nimiž můžete tvořit dokonalé geometrické linie, protáhnout je přesně a precizně za víčko či malovat jemné a decentní linky u kořínků řas. Tvořte a bavte se líčením, buďte jedinečná. Tento malý zázrak technologie zahrnuje totiž aplikátor ohybatelný do úhlu 35 stupňů. Už nikdy si nebudete nepohodlně ohýbat zápěstí… Navíc nebývale jemná špička (jen 0,2 mm) s nylonovými mikrovlákny s pryskyřičnou texturou vykouzlí dokonale přesnou linku. Za oční linky Grandiôse od Lancôme zaplatíte 950 Kč.

11-1

2.

První inkoust v polštářku

Je lehký jako peříčko, pojí se pletí jako inkoust. Polštářkový aplikátor s dokonalou přilnavostí k pokožce s podkladovým inkoustem zajistí perfektní krytí, obrovskou výdrž make-upu i dlouhotrvající mat. Le Cushion Encre De Peau byl inspirován kalamářem a takzvaným nomádským make-upem. V módní kompaktní kazetě, která zastupuje nový, luxusní a praktický styl make-upu, naleznete ukryté vše, co potřebujete k perfektnímu přirozenému looku. Vybírat můžete ze šesti odstínů, aplikace trvá pak pouhé vteřiny. Tento zázrak od YSL můžete mít za 1550 Kč.

f6599200-le-cushion-tedp-20-inter

3.

Elixír mládí

Sérum, které od základů změní vaše nazírání na anti-ageingové produkty, obsahuje unikátní složky Miracle Broth™. Ty extrahoval vědec Max Huber při dlouholetém výzkumu kmenových buněk a obohatil jimy novinku Genaissance de la Mer sérum Essence. Den po dni bude vaše pokožka obličeje mládnout, vrásky zmizí, vyrovnají se i hluboké rýhy. Opravdová rejuvenace se stane realitou. Unikát od La Mer stojí 15 200 Kč.

Genaissance-de-la-Mer_The-Serum-Intense_Romance-brightened

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.