Sociální sítě
Nahoru

HVĚZDOU LETOŠNÍHO ROČNÍKU BOGNER VIP INTERNATIONAL BYLA KLÁRA SPILKOVÁ

Milovníci golfové ho sportu, nadčasového oblečení a stylových doplňků se letos, během turnaje Bogner Czech Republic 2016, sešli na půdě Beroun Golf Resort. Za účasti Kláry Spilkové, naděje českého golfu, který se letos vrací na olympijské hry po dlouhých 112 letech, si hosté užili nejen hru, ale také bohatý společenský program, který symbolicky zahájila právě golfová profi hráčka odpalem ze samotné terasy resortu. BBěhem odpoledne, kterým provázeli moderátoři Eva Perkausová a Mirek Šimůnek, mohli hosté porovnat své síly na ski simulátoru s Frankem Wörndlem, držitelem stříbrné medaile z olympijských her v Calgary, a také shlédnout exkluzivní ochutnávku z nové kolekce BOGNER pro nadcházející zimu. Během módní přehlídky tak hosté, jako první publikum v České Republice, shlédli outfity z kolekcí Bogner Woman, Bogner Man, a v neposlední řadě i Bogner Sport, která patří k nejoblíbenějším. ACeny výhercům jednotlivých kategorií včetně vložených soutěží předali společně s Klárou Spilkovou a Frankem Wörndlem i zástupci společnosti Bogner v ČR, pan Boris Gorin se ženou Irinou. Vítězům, mimo hodnotných cen od značky Bogner, náležely také křišťálové sklenky z manufaktury Moser. Jedinečná cena čekala také na vylosovaného výherce tomboly – unikátní golfový bag Bogner s vlastnoručním věnováním Williho Bognera. CZnačka Bogner je dlouhodobým lídrem v oblasti sportovní módy. Každoročně představuje vynikající kolekce inspirované nejnovějšími trendy, přičemž klade důraz na zachování funkčnosti, exklusivity a nejvyšších standardů kvality. V Čechách se značka Bogner poprvé představila v roce 2003, kdy byl za účasti prezidenta ČR, pana Václava Klause, Williho Bognera a Sonii Bogner, slavnostně otevřen první butik Bogner v centru Prahy. Během několika let se značka úspěšně rozrostla a v současné době čítá 6 butiků – Bogner New Shop v Praze na Malém náměstí, Bogner Outlet v Michálské ulici, Bogner Karlovy Vary, Bogner Špindlerův Mlýn a dva Bogner Golf Proshopy – Golf Resort Karlštejn a Golf Park Plzeň. D

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.