Sociální sítě
Nahoru

Rado jako oficiální časomíra UniCredit Czech Open 2016

Švýcarská hodinářská značka Rado se představí již popáté v řadě v roli Oficiální časomíry mezinárodního tenisového turnaje mužů kategorie ATP UniCredit Czech Open. Turnaj se uskuteční v areále TK Prostějov, ve dnech 30.5.2016 – 4.6.2016. Rado bude v roli Oficiální časomíry turnaje měřit každou sekundu těchto sportovních klání svými rohovými hodinami v podobě modelu HyperChrome Match Point.

SWSSTENNISHladké, sportovní a švýcarské: nové Rado HyperChrome Match Point

Sportovní sofistikované hodinky inspirované tenisem, to jsou nové Oficiální hodinky turnaje HyperChrome Match Point. Limitovaná edice 999 individuálně číslovaných kusů se vyznačuje sekundovým sčítačem rozděleným po 00, 15 a 40, a hodinovým sčítačem s ilustrací tenisové sítě. Jednolité pouzdro, náramek z matné plasmou upravené high-tech keramiky s leštěnými středními dílky a luneta s gravírovanou tachymetrickou stupnicí dělají z Rado HyperChrome Match Point dechberoucí časomíru a perfektní hodinky na zdvihání vítězné trofeje.

cat_hyperchrome_650_0024_3_010Rado je světově známou značkou, vyhlášenou pro svůj inovativní design a použití revolučních materiálů pro nejodolnější hodinky na světě. Od svého založení ve švýcarském Lengnau prokazuje Rado objevitelského ducha, který je potvrzením filozofie značky „Pokud si to dokážeme představit, můžeme to i uskutečnit“ platné dodnes. Tenisovou novinkou letošního roku je především informace, že značka Rado vstoupila do světa australského tenisu jako partner oficiální časomíry turnaje Brisbane International.

Carina_Witthoeft_RADO_YoungStarsRado a tenis v roce 2016

Mubadala World Tennis Championship (Abu Dhabi, SAE: 31. 12. 2015 ‑ 2. 1. 2016); Abierto Mexicano Telcel (Acapulco, Mexiko: 22.‑27. 2.); TED BNP Paribas Istanbul Open (Istanbul, Turecko: 25. 4. ‑ 1. 5.); Aegon Open Nottingham WTA (Nottingham, Spojené království: 4.‑12. 6.); Aegon Classic (Birmingham, Spojené království: 13.‑19. 6.); Aegon Championship Queen’s (Londýn, Spojené království: 13.-19. 6.); Aegon International (Eastbourne, Spojené království: 18.‑25. 6.); Aegon Open Nottingham ATP (Nottingham, Spojené království: 18.‑25. 6.); Rakuten Open Tournament (Tokio, Japonsko: 3.‑9. 9.); Bank of Moscow Kremlin Cup Tournament (Moskva, Rusko: 17.-23. 10.); Erste Bank Open Tournament (Vídeň, Rakousko: 17.-23. 10.); Swiss Indoors (Basilej, Švýcarsko: 24.-30. 10.)

 

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.