Sociální sítě
Nahoru

Hyundai Genesis – Prémiový sedan pro manažery a milovníky luxusu

Tento článek není pro každého. Je určen těm, kdo rádi budí pozornost a chtějí být respektováni za každé situace. A rádi si užívají luxus. Nejlépe ten pojízdný.

Nový Hyundai Genesis„Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi.“. Tak začíná První kniha Mojžíšova, známá též jako Genesis, která vypráví o vzniku světa a o počátcích lidstva a zaslíbeného národa.  O tisíce let později se v korejském Ulsanu zrodila nová autorita, která se chce ovšem stát průkopníkem mezi luxusními automobily. Tento model si jde nekompromisně svou vlastní cestou, a je vlajkovou lodí automobilky Hyundai. Limuzína brázdí silnice po celém světě a například v Americe je oblíbeným a vyhledávaným manažerským vozem. Když do něj usednete, je vám hned jasné proč.

Nenucená elegance propojená s ladnými křivkami a masivní přídí. To je první dojem, který ve vás vůz zanechá. V Evropě je zákazníkům nabízen v jediné, bohatě vybavené variantě, která je poháněna výkonným motorem V6 GDI 3,8 litru, jenž poskytuje velmi kultivovaným způsobem velkorysý výkon a točivý moment v širokém rozsahu provozních otáček a harmonicky spolupracuje s hladce řadící osmistupňovou automatickou převodovkou. Radost z jízdy a bezpečnost zajišťuje nový systém pohonu všech kol HTRAC z vlastního vývoje, sofistikovaná víceprvková zadní náprava a téměř rovnoměrné rozložení hmotnosti mezi nápravy.

All-New Genesis_interior (1)Uvnitř Genesisu na vás dýchne ušlechtilé dřevo a kůže, elegance, která přispívá k atmosféře klidu a kultivovanosti. Cestující jsou chráněni kompletní škálou systémů, jejichž činnost je promyšlená a nenápadná. Mezi ně patří chytrý adaptivní tempomat, automatické nouzové brzdění a první senzor CO2 v interiéru na světě, který sleduje složení vzduchu uvnitř vozu a chrání řidiče před ospalostí.

All-New Genesis_interior (10)Za volantem, kterým kočírujete výkon 316 koní v kožených odvětrávaných sedadlech, prostě neusnete. Při rychlé jízdě dávejte pozor, abyste motor drželi v otáčkách. Odměnou vám bude zážitek z jízdy, který zažijete málokde. Na českých silnicích si díky důkladnému odhlučení a potlačení vibrací nemusíte bát výmolů a kanálů, protože je díky vyladěnému podvozku ani neucítíte.

Genesis je auto, které je výsledkem čtyřletého vývoje, do něhož Hyundai investoval 342 milionů EUR a byl navržen pro americký, korejský a evropský trh. V současnosti patří mezi to nejlepší, co trh s luxusními automobily nabízí. Maximální komfort i v těch nejmenších detailech.

 

 

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.