Sociální sítě
Nahoru

Hodinky – šperky úspěšného muže

Hodinky, stejně jako oděvní doplňky, vyjadřují o svých nositelích mnohé. Nejenže měří čas, ale zároveň podtrhují mužskou osobnost, vytváří jedinečnou image a vhodně zvolený model muži navíc dodá patřičné charisma. Mimořádné hodinky pro mimořádné osobnosti má ve své nabídce také společnost DIC. Jejich kvalitu zajišťují švýcarské strojky, které jsou synonymem přesnosti, preciznosti a dokonalého zpracování. Luxusní záležitost z nich dělá i módní italský design doplněný o zářivé diamanty. Vyberte si ten pravý model!

9268_AGElegantní – doplněk pro vyrovnaného, sebejistého muže

Diamantové hodinky se 78 brilianty v plném brusu, DIC 9266-AD-AG-Leather, jsou elegantním doplňkem vyrovnaného muže, ze kterého klid a sebejistota přímo čiší. S tímto šperkem na zápěstí vyzařujete patřičný nadhled a nejen obchodním partnerům bude na první pohled zřejmé, že nemáte rád zbytečné komplikace. Naopak poznají, že si opravdu nemusíte nic dokazovat. Tak jako jsou tyto hodinky vkusně a elegantně umírněné bez zbytečností okolo, tak i vy dáváte přednost jednoduchosti a přímočarosti jednání. Řemínek z aligátoří kůže v kombinaci s briliantovým zdobením švýcarského strojku však vypovídá o vaší zálibě v kvalitě. Hodinky se automaticky natahují, jsou vodotěsné a mají i kalendář.

Hodinky_DIC_2012_13

Sportovní – pro muže, který se nebojí výzev

Energický, odvážný, s touhou po dobrodružství, muž činu, jakoukoliv překážku bere jako výzvu – poznáváte se? Pak vaši osobnost perfektně doplní sportovní hodinky DIC 9288 –AB-BU-Rubber. Modré gumové prvky na lunetě, korunce a tlačítkách jsou perfektně sladěny s gumovým řemínkem a číselníkem v téže barvě. Odolnost a funkčnost korunují luxusní prvky v podobě 19 zabudovaných briliantů a 18karátového zlatého loga na korunce. Na první pohled je zřejmé, že žijete svůj život na plno!

9288_sportovniElegance spojená s funkčností – pro ty, co chtějí něco navíc

Skvělý doplněk pro muže, kteří se nespokojí jen tak s něčím – to jsou diamantové hodinky DIC 9268-AA-NR-Steel. Elegantní automatické hodinky s chronografem jsou doplněny kompletním průvodcem časem, včetně ukazatele měsíčních fází. To vše na luxusním černém podkladu zdobeném 12 diamanty v plném briliantovém brusu. S těmito hodinkami získáte patřičný respekt svého okolí. Náramek z nerezové oceli vyjadřuje vaši sílu, mužnost a charisma, logo DIC v 18karátovém růžovém zlatě zdůrazní vaši vytříbenost – nicméně i ten lze velmi snadno vyměnit za kožený řemen.

9268_AG_leather

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.