Sociální sítě
Nahoru

TAG HEUR nově v Carollinu

Luxusní švýcarská značka TAG Heuer, která je více než 150 let pojmem na poli prestižních sportovních hodinek a chronografů, se od května stala součástí exkluzivní nabídky hodinářství Carollinum v Pařížské ulici. V aktuální kolekci najdete oblíbené sportovní modely, mezi nimiž nechybí například Monaco, Carrera a Grand Carrera, Aquaracer anebo Formula 1.

Web hodinky TAG NEW

FOTO: archiv značky

Dokonalá přesnost

Firma, která využívá poznatky ze sportu k výrobě nejpřesnějších měřících zařízení, byla založena v roce 1860 Edouardem Heuerem. V roce 1916 TAG Heuer představil tzv. „Mikrograph“ – první náramkový chronograf na světě, který dokázal měřit čas s přesností na setinu sekundy. O 50 let později posunula značka hranice přesnosti měření stopkami o další desetinné místo, když si nechala patentovat „Mikrotimer“ – první náramkový mechanický chronograf umožňující měřit a odečítat čas s přesností na tisícinu sekundy. V roce 2012 spatřil světlo světa „Mikrogrider“, chronograf přesný na pět desetitisícin sekundy.

I hodinky mohou být chytré

TAG Heuer naposledy zabodoval loni na podzim, když představil chytré hodinky TAG Heuer Connected Watch. Jejich design vychází z modelu Carrera a namísto klasického hodinového strojku doplněného o displej nabízí ryze digitální řešení. O chod všech chytrých funkcí se stará operační systém Android Wear od Googlu, srdcem přístroje je dvoujádrový procesor od Intelu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.