Sociální sítě
Nahoru

Ikona britského designu nově na DesignVille

Prémiový on-line obchod DesignVille do svého portfolia nově zařadil britskou ikonickou značku Tom Dixon. Tu v roce 2002 založil stejnojmenný designér spolu s podnikatelem Davidem Begggem. Za necelých 15 let činnosti se firma proslavila několika produkty, mezi něž patří například svítidla z kolekce Beat, legendární svícny Etch nebo třeba vonné svíčky z kolekce Eclectic Scent.

TOM

Tom Dixon nezapomíná ani na milovníky exkluzivních psacích potřeb, které okouzlil například mosaznými pery Cog či zápisníky Ink s geometrickými motivy a pozlacenými okraji stránek. Zajímavou kapitolou v tvorbě britské značky je i servírovací měděná koktejlová kolekce Plum či sklenice a karafy Tank z ručně foukaného skla. Nábytkářskou divizi Toma Dixona v portfoliu DesignVille zastupují stolky a stoličky z kolekce Offcut, které nadchnou zejména všechny vyznavače provokativního a eklektického stylu.

TOM Plum Shot Giftset

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.