Sociální sítě
Nahoru

nový showroom a brandový store moooi v londýně

moooi_london_location-credit_peer_lindgreen-2013-300dpi-moooi

Interiérový design značky Moooi je známý pro své odvážné hravé a unikátní designové kolekce. Nově budete moci obdivovat i nakupovat jedinečné kousky také v centrálním Londýně. Už na konci června severně od Soho v londýnské čtvrti Fitzrovia, otevře své dveře brandový butik a showroom, umístěný v přízemných prostorách Moray House building v ulici 23 Great Titchfield Street.

Delft Blue 11&6_mw

Charakteristický signaturní interiér vás vtáhne do Moooi světa designu, kde naleznete veškeré novinky i další oblíbené kreace této legendární značky. Vynalézavý a pragmatický, hravý i elegantní, zkrátka prostor, který dokonale odráží filozofii značky, že lidé jsou ve své podstatě přitahováni krásou a originálními nápady, nabídne například unikátní sbírku osvětlení Lolita (2008) i výjímečný kus Lolita lampy ze speciální edice vyvinutý právě pro opening day v Londýně v novém odstínu London Rose. Těšit se můžete také na futuristickou Statistocrat lamps (2015) a Moooi nejnovější hvězdu kolekce Coppélia. Interiér je dále vyzdobený vázami Egg (1997), klasickou Delft Blue kolecí (2007) či sofa Bart (2012), Love (2013) i Heracleum small Big O (2014). Třešničkou na dortu je pak kolekce signaturních koberců z letočního roku The Malmaison Guimauve (2016), kterou zdobí květy růže i moderní tvary a dekory.

moooi_london_location-credit_peer_lindgreen-1178-300dpi-moooi

Nepřijeli jste do Londýna jen za designem? Pak jen pár ulic od Moooi si vychutnejte výtečné menu v oceňované japonské restauraci Roka, či podlehněte chutím v jedné z nejvyhledávanějších taveren Londýna Berners Tavern v hotelu London Edition. Milovníci umění ocení také četné galerie umění i fotografie, chcete-li ve Fitzrovii odpočívat, spolehněte se na komfort blízkých exkluzivních hotelů, jako je Charlotte Street Hotel nebo The Langham.

lovesofa_ww_bouclerainbow_divina4-300dpi-moooi

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.