Sociální sítě
Nahoru

Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou zavítal do Sokolova

Ve čtvrtek 26. 5. se konal letos již druhý charitativní turnaj Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou. Po skvěle vydařeném zahajovacím turnaji v Golf Resortu Black Bridge se tentokrát přesunul do Sokolova. Atmosféra na hřištiJiž v 8:30 se začali sjíždět hráči do Golf Resortu Sokolov a od 10:00 proběhl Canon start. Překvapení pro hráče připravila organizující agentura Bestalent u jamky číslo 9, kde si v rámci vložené soutěže Nearest to the pin zahráli hráči o luxusní, ručně vyráběné kožené pásky od společnosti La Praga. Tento nový partner tour vytvořil pro Lymfom Help Golf Tour speciální limitovanou edici. Soutěž Nearest to the pin o kožené pásky La PragaV La Praga mají jedno společné se všemi, kteří se podílejí na Lymfom Help Golf Tour – dělají věci jinak, než je zvykem. Navíc experimentují, zkoušejí, učí se a hlavně se snaží do své práce vnést inovace 21. století. Výsledkem je například již zmíněná limitovaná edice spolu s produkty prémiové kvality. kasička na příspěvky pro organizaci Lymfom HelpJako vždy se také na této jamce vybíraly příspěvky pro organizaci Lymfom Help, která podporuje pacienty trpící zhoubným lymfatickým nádorem. Ochutnávka limitovaného vína pro Lymfom Hellp Golf Tour s Klárou Spilkovou od vinařství PfefferNa turnaji nechybělo ani stylové občerstvení ve formě osvěžujícího vína od vinařství Pfeffer, nesoucího název celé tour, vyrobeného právě a pouze k příležitosti turnajů Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou. Víno a hrnek podepsaný Klárou SpilkovouPo vyhlášení vítězů pronesla závěrečné slovo Lída Šimáčková za Lymfom Help, ve kterém poděkovala všem účastníkům a organizátorům, kteří se této akce zúčastnili a vyjádřili tím podporu působení organizace Lymfom Help. Lída Šimáčková a závěrečné slovoPříští turnaj se bude konat dne 28. 7. na nádherném hřišti Golf Resortu Karlštejn. Půjdete si taky zahrát, podpořit dobrou věc a užít si skvělou atmosféru s nejlepší českou golfistkou? Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou v Golf Resortu SokolovTy nejlepší okamžiky z letošní série Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou můžete téměř online sledovat i na facebookovém profilu celé tour. Můžete tak být v obraze i přes to, že se vám nepodaří z časových důvodů účastnit se osobně. Kompletní informace pak naleznete na našich webových stránkách a další zajímavé články třeba ve dvouměsíčníku Top Class.

Dárky od partnera tour společnosti La Praga

Limitovaná edice vína určená pro celou tour

 

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.