Sociální sítě
Nahoru

Kulinářská renesance v hotelu Boscolo Prague

Pavel Vacek, který si do hotelu Boscolo Prague přinesl zkušenosti uznávaného šéfkuchaře z hotelu Art Noveau Palace Prague a z michelinského Alcronu, představuje ve svém aktuálním působišti zbrusu nové menu. Těšit se můžete zejména na kvalitní sezonní ingredience a velkou rozmanitost servírovaných pokrmů, která zaručí, že si z nabídky opravdu vybere každý bez ohledu na to, zda je vegetarián, nebo dává přednost rybám či kvalitnímu masu.

Boscolo_Pavel

Šéfkuchař hotelových restaurací Boscolo Prague Pavel Vacek

Stálá menu jsou originálně doplněna sezonní nabídkou uzpůsobenou na míru dynamice jednotlivých prostor hotelu: na baru se tak budou servírovat převážně lehká jídla, která se hodí k drinku. Čas strávený nad alkoholickými i nealkoholickými nápoji si tu můžete zpestřit například bruschettami, sendviči, krevetami nebo ostřejšími asijskými jídly. Pokud vás přepadne náhlá chuť na něco sladkého, zavítejte do New York Café umístěného v hotelovém lobby, kde na vás čeká plejáda neodolatelných zákusků včetně originálního čokoládového dortíku.

Boscolo_New York

Designový interiér New York Café umístěném v hotelovém lobby

Zatoužíte-li po intimním prostředí, nasměrujte své kroky do restaurace Salon, která přímo láká k romantické večeři. Kromě specialit z humra si tu můžete pochutnat i na filetu Rossini, jehněčím kolínku či foie gras. Nechybějí ani české speciality – například vynikající variace lisovaného vepřového bůčku a grilované vepřové panenky. Vše je doplněno prvotřídními víny, s jejichž výběrem vám rád pomůže školený sommelier.

Boscolo_teleci

V restauraci Salon můžete ochutnat například zauzený telecí hřbet

 

 

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.